Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu’nda Müfettişlik görevinden milletvekilliği için ayrılan Hasan Türkyılmaz, yoluna neden siyasetle devam etme tercihinde bulunduğunu televizyonumuza yaptığı nezaket ziyaretinde paylaştı.
Türkyılmaz hizmetin en önemli kulvarının siyasetten çıktığını belirterek açıklamalarda bulundu. “Kişinin birikimini kullanabileceği en önemli alan siyasettir. 2 dönem siyasi çalışmayla halkımızın karşısına çıktık. Halkımızın ciddi manada sempatisini almıştık.”
2004 yılından beri siyaseti izlediklerini ifade eden Türkyılmaz, 22 yıllık kamu tecrübesi olduğunu belirtti. Türkyılmaz, “Kamuda, bürokraside birikimimiz ve sivil toplum kuruluşlarında üst düzey yöneticiliklerimiz oldu. Bunları üst üste koyduğumuz zaman birikimin Düzce’ye hizmete dönmesi gerektiğine ve en önemli yolunun siyaset olduğuna inandığım için siyaseti tercih ettim.” dedi.
Türkyılmaz, kendisini Düzce’nin ciddi olarak yararlanabileceği bir milletvekili adayı olduğunu dile getirerek Düzce için en önemli problemin bir maddede olmadığını söyledi. Türkyılmaz, Düzce’de bürokraside, siyasette ve ticarette takım ruhunun oluşması gerektiğini dile getirdi. 


Haber:Y.SEVER