Düzce Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığının bu gün ziyaretçileri Gençlerden oluştu. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erdil Acar ve Samsun Gençlik Kolları Başkanı Burak Bulgurcuoğlu Düzce Gençlik Kollarını ziyaret etti, basınla bir araya geldi.

Tüm Türkiye genelinde il örgütleri ile bir araya gelen başkan yardımcısı ve heyeti, CHP Genel Başkanına iletmek üzere genel seçimlerin etkisi, koalisyon süreci, ve gençlik kolları siyaseti hakkında bilgiler verdi, görüşleri dinledi.

CHP’Yİ DİNLEYİN

Acar, konuşmasına Düzce’deki gençlere seslenerek başladı:  ‘’CHP’yi dinleyin, projelerini öğrenin, nasıl bir siyaset işliyor il binamıza gelip çayımızı içip bizlerden dinleyin. Ne kadar özgürlükçü,demokratik,halkçı bir parti olduğumuzu bizden dinleyin’

GENÇLERE YÖNELİK KAPSAMLI PROJELER CHP’DE

Acar konuşmasının devamında şunları kaydetti: ’ ’Bizler çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Çünkü Gençlik kolları bir partinin temel taşıdır. Gençlik Kolları siyasette yapar, yeri gelir bayrakta asar ama asla dolgu malzemesi ya da kimsenin adamı olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tüm Türkiye’de nitelikli bakanlar ve başbakan yetiştiren bir partidir. Hiçbir gençlik kolları bünyesinde bakan çıkartılmamıştır buda asla unutulmamalıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere verdiği önem ve değer ortadadır. Gençliğe yönelik kapsamlı projeler CHP’nin programında mevcuttur. Kimse bizlerin üzerinde irade kuramamıştır, kuramayacaktır.”
Biz CHP Gençliği olarak ‘’Gençlerin Ölmediği bir Türkiye yaratacağız !’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.