TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Özel oturumuna katılan CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ankara’dan dönüşte Düzce’ye uğradı. İl Başkanı Kerim Görün ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak tarafından Soğancı mevkiinde karşılanan İnce’ye partili üyeler de parti binasında büyük ilgi gösterdi. Alkışlarla Karşılan İnce, üyelerle seçim öncesi bir toplantı gerçekleştirdi ve "Düzce’den mutlaka bir Milletvekili çıkaracağız." dedi.

Türkiye’de kurumların kuşatıldığını belirten İnce, "Adliye, Maliye, Üniversite, Yök, Fiskobirlik, Futbol Federasyonu hepsi kuşatılmış durumda. Türkiye’de Devlet gelenekleri çökertildi. Artık kimse ÖSYM’nin yaptığı sınavlara güvenmiyor." dedi.

Düzce halkının artık kararını vermesi gerektiğini belirten İnce, "Fındık ne hale geldi. Gençler rahat iş bulamıyor. Çalışan da emekli de çocuklarını okutacak gücü kendinde bulamıyor. Buna dur demenin zamanıdır." dedi.

Türkiye'nin bugünkü tablosunu da özetleyen İnce, "AKP’ye kıyak, öğrenciye, işçiye dayak, cumhuriyete tuzak." sözleri ile konuşmasını bitirdi.

Haber, Ü. ÇETİN