Saadet Partisi İl Divan Toplantısı, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya’da katıldı. Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Düzceliler ile bir arada olmak için divan toplantısını Gençlik Merkezi’nde yaptıklarını belirtti. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ise Türkiye ve Dünya gündemine yönelik önemli açıklamalar yaptı.
 


“Vatandaşlarımız ile bir arada olmak istiyoruz.”
Düzceliler’in Saadet Partisi’nin ayak seslerini duyduğunu belirten Birkan Mertol şunları söyledi: “Tabii ki bu bir başlangıç. Biz İl Divan Toplantımızı dışarıda yapıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız ile bir arada olmak istiyoruz. Vatandaşlarımız Saadet Partisi’nin ayak seslerini duyuyor. Saadet Partisi’nde ki aktif çalışmalardan bütün vatandaşlarımız haberdar oluyor. Bugün bu toplantımıza Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya’da katıldı. Kendisi Türkiye ve Dünya gündemine dair önemli açıklamalar yapacak. Bu vesile ile toplantımıza gelen bütün vatandaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”




“Milletimiz bu zor günlerde birlik ve beraber içerisinde dayanışma gösteriyor”
Toplantıda önemli açıklamalar yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya şöyle konuştu: “Elazığ’da depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.  Deprem maalesef yaşadığımız coğrafyanın kaderidir. Bunu değiştiremeyiz ama bununla mücadele edebiliriz. Milletimiz bu zor günlerde birlik ve beraber içerisinde dayanışma gösteriyor. Bu zor günlerde bu önemli günlerde bir birimiz ile bir olmamız gerekiyor.  Siyasi partilerin bu milleti kutuplaştırmadan bu milleti birleştirilmedir. Deprem altında olan insanlar varken kılını bile kıpırdatmayan insanları görmek bizi üzüyor. Bizim artık devlet olarak hiç bir şey ıskalama gibi bir şansımız yok. Yıkılan binaların yerine sağlam binalar inşa edilmelidir. Biz oy kaygısı ile hareket eden bir parti değiliz. Biz milletimizi birleştirme amacı güdüyoruz. Saadet Partisi’nin asıl görevi budur. Bugün Saadet Partisi bütün partiler ile bir araya gelerek konuşabilecek tek partidir.”