Öncü Medya, 2019'un en başarılı siyasetçisini vatandaşa sordu. Düzce'nin en çok tıklanan sitesi olan www.oncurtv.com'da başlatılan ankette "2019 Yılının En Başarılı Siyasetçisi Kim?" başlığı altında yapılan anket sonuçlandı.
 
Düzce Milletvekilleri, Düzce Belediye Başkanı ve Siyasi Partilerin Düzce İl Başkanları kategorilerinde AK Parti’den Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP’den Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı İlhan Duru ve İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er arasında en başarılı olan isim belli oldu.

Düzce’nin tüm sorun ve ihtiyaçlarını her fırsatta TBMM’de dile getiren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, 603 oy alarak anket sonuçlarına göre Düzce’nin en başarılı siyasetçisi oldu. Anketin ikinci sırasında aldığı 161 oy ile İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er yer aldı.
 
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü 85 oy ile 3. sıranın sahibi olurken 4. sırada 59 oyla CHP İl Başkanı İlhan Duru yer aldı.
Bir süre önce yenilediği il yönetimi genel merkezden onay alan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu kendisine 45 oyla 5. sırada yer bulurken, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin 33 oyla 6., AK Parti’nin Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir 27 oyla 7., Fahri Çakır ise 9 oyla 8. oldu.
 
İşte “2019 Yılının En Başarılı Siyasetçisi Kim?” anketi sonuçları