Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce'de devam eden proje ve çalışmalardan sorumlu kurumlarla başlatılan değerlendirme toplantısı öncesi mikrofonumuza özel açıklamalar yaptı.

BU TÜR İŞLER MASA BAŞINDA OLMUYOR

Seçim kampanyasında sık sık Düzce için bürokrasiyle olan ilişkilerini değerlendireceklerini dile getirdiklerini hatırlatarak söze başlayan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, bürokrasi ve siyaseti bir masada buluşturmanın Düzce için önemi üzerinde durdu. Keşir, “Bu tür işler masa başında olmuyor. Sahada olmak gerekiyor. O yüzden biz Ankara’daki bürokrasinin Düzce’ye gelmesini ve biz Düzce’deki yerel temsilcileriyle ve siyasilerle karşı karşıya bir masa etrafında oturmasını önemsiyoruz. İhtiyaç halinde bu toplantıların bir kısmını Ankara’da yapabiliriz ama önemli olan tarafların tamamının anı masa etrafında bulunmasıdır. Bugün burada sadece Karayolları Bölge Müdürlüğü değil, sahayı tanıyan ekipte toplantıya katılacak. Geçen hafta Devlet Su İşleri ile ilgili yaptığımız toplantıda da aynı yöntemi izledik.” dedi.

“GÜMÜŞOVA’YA KADAR ULAŞSIN” TALEBİ

Kuzey Batı Çevre Yolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşir, şu ifadeleri kullandı: “Karayollarımızla ilgili birinci önceliğimiz Kuzey Batı Çevre Yolu'dur. Biz orada bir tadilat olması arzumuzu ilgililere bildirmiştik. Düzce’nin çapını büyütecek ve Gümüşova’ya kadar ulaşacak bir tadilat yapılmasını istedik.” İfadelerini kullandı.

Keşir, toplantıda Düzce’nin tamamını ilgilendiren büyük projelerin yanı sıra gündelik hayatı etkileyen heyelan noktaları gibi yerel yönetimleri ilgilendiren konuları da ele alacaklarının altını çizdi.

BAKIM EVİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Düzce merkezde bulunan Çoban Bakımevi'yle mevcut yapısı ve geleceğini de değerlendiren Keşir, konu hakkında düşüncelerini dile getirdi “Bölge müdürümüz ziyaret ettiğinde bu gündeme geldi. O anlamda ‘Ne kadar zamanda yapabiliriz?’ sorusu üzerinde durduk. Bunun için coğrafi lokasyon ve bölgeler diğer şehirlerde söz konusu. Bunları da değerlendireceğiz.” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Haber:Y.SEVER