MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, dün akşam Soğukpınar Mahallesi’nde Kahve toplantısı yaptı. Küçük, belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalle kahvesinde Soğukpınar mahalle muhtarı İzzet Uysal ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Uysal, Küçük’ten özgü dolu sözlerle söz etti ve “bu yönetim diğerlerinin 10 kat ilerisinde” dedi.


Küçük’e bu kahve toplantısında da mahallelinin taleplerini içeren bir liste sıralandı. Küçük, “talepleri okumaya gerek duymadan altına imzamı atarım” dediği kâğıtta farklı bir madde de vardı.


Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram döneminde referandumla mahalle olan Düzce’nin 49. Mahallesi Soğukpınar’da bir caddeye İsmail Bayram’ın verilmesi talep eden muhtar Uysal’a, Ömer Küçük, “seve seve veririz” karşılığını verince büyük alkış aldı.


 
Mahalle halkından “belediyede temsilcimiz yok”, şikâyetine Küçük, “ben ve meclis üyelerim Soğukpınar’ın temsilcisi olacağız “diye konuştu. Vatandaşların sorunlarını ve dilek temennilerini dinleyen Küçük, aldığı olumlu tepkilerle kahveden morali yüksek ayrıldı.

 

"ÖĞRENCİLERİ TERMİNALE GETİREMEYEN BİR BELEDİYEYİZ"


Seçim yaklaştıkca çalışmaları hızlandıran MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, her gün mahalleleri ve esnafları ziyaret ederek destek talep ediyor.

 



MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde de terminal esnafını gezdi.



Depremden sonra 2004-2009 döneminde Belediye Başkanı olan Mehmet Keleş'in emaneten Çobana taşıdığı otogarın bugüne kadar hala orada kalmasını ve kendi projelerini eleştirenlere sert bir dille tepki gösterdi.

 



Küçük, „Ankara ile İstanbu'lun arasında olup bir oto terminali'nin Düzce'nin sorunlarını gözler önüne seriyor. 15 yıldır terminali yapamayan zihniyetin kalkıpta bizim projelerimizin yapılabilirliğini tartışması gerçekten düşündürücü. En azından temeli atılan bir otogarımız var ama temelleri çürüyen bir kültür merkezimiz de var, hala bitirilemeyen bir hastanemiz de var, hala üniversitesinin yolu olmayan bir Düzce'miz var, daha ötesi iki tane Organize Sanayi Bölgemiz var, ikisinin de yolu yok. Bunları yapamayanlar şimdi Başbakan Tayyip Erdoğan'ın resimleriyle oy topluyorlar. Bizim yönetimimizde üniversitesinin yolu olacak Organize Sanayi Bölgesi'nin yolu olacak, organize sanayimiz ve üniversitemizle buluşan bir Düzce merkezi olacak. Üniversite öğrencisini terminale getiremeyen bir belediyeyiz biz şuanda.“dedi.

 



Terminal esnafını tek tek dolaşan Küçüki esnaftan güzel tepkiler aldı.

 

Haber;S.Kaşkır