Seçim tarihi yaklaştıkça siyasi hava da hareketleniyor. MANŞET Programında Erol Tayhan'ın sorularını cevaplandıran MHP Düzce Milletvekili adayı Osman Çakmak,  Düzce'de siyaset kurumunun iyi idare edilmediğini belirterek  "Düzce bir dönem il başkanıyla belediye başkanının kavgasını yaşadık.Bu uzun süre devam etti.Aynı partiden olan bir belediye başkanıyla bir il başkanı neden kavga eder!" diye sordu. Adını vermeden Ak Parti'nin birbirini ezerek parti içinde kadrolaşma yolunu seçmelerini anlamsız bulduğunu dile getiren Çakmak:"Düzce yıllardır hizmet bekliyor ama biz yıllarca il başkanıyla belediye başkanının kavgasını izledik. İki milletvekilinin kavgası yılları buldu ve biz vakit kaybettik" diyerek iktidardaki Ak Parti'de yaşanan kavgaların Düzce'ye zaman kaybettirdiğini ve hizmet alımını da geciktirdiğini dile getirdi:

            GELMESİ GEREKEN YATIRIMLAR GELMEDİ
İktidarı temsil eden partide yaşanan bu tür kavgaların Düzce'ye gelmesi gereken yatırımları engellediğini kaydeden MHP Düzce 1.sıra milletvekili adayı Osman Çakmak:"Kültür merkezi inşaatı yıllardır yapılmayı bekliyor bina eskidi  ama hala bitirelemedi.Kimi illerde kasabalarda otogar varken Düzce'de terminal bitiremedi.:

            ANKARA'DA KEDİ OLUYORLAR
 
Düzce'de birbirleriyle kavga edip Ankara'da sessiz kalan Milletvekillerini de kedi ve aslana benzeten MHP Düzce Milletvekili Adayı Çakmak: " Burada aslan kesiliyorlar Ankara'da kedi oluyorlar. Böyle siyaset olmaz.Bu yüzden Düzce'de tuttuğunu kopartan mücadele  eden , her şeyini Düzce'ye vakfeden , 24 saatini Düzce için harcayan ekip profiline ihtiyacımız var. Ben bunun için hizmete talibim.Kendimize inanıyoruz güveniyoruz bunun mücadelesinini vereceğiz.Biz Ankara'daki siyaset uğruna Düzce'yi feda etmeyeceğiz" dedi
 
            60 BİN İCRALIK VAR
Düzce'de 220 bin seçmen içinde 60 bin icralık olduğunu vurgulayan MHP Düzce Milletvekili Adayı Çakmak :"Bu üç kişiden 4 kişiden biri icralık demektir.“dedi.
 
            DÜZCE'YE FEDA ETTİNİZ
"13 yıldır dört seçimdir Ankara'ya bakarak Düzce'yi gözardı ettiniz ve Düzce'yi feda ettiniz" diyen Çakmak:"Bu seçimde Düzceliler Düzce'nin kaderini belirlemek için sandığa gitsinler. Düzce'ye sahip çıkmak için  değiştirmeye davet ediyorum" dedi. Çakmak:"Bir vekille Ankara değişmez ama bir vekille Düzce'nin kaderi değişir." dedi.

Haber:E.TAYHAN