AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut, İl Belediye Meclis Başkanı Salih Keskinli, Düzce SKM Başkanı Şinasi Tuzluoğlu ve İl Genel Sekreteri Özgür Bergut, 105. İl Başkanları toplantısına katıldı. İl Başkanları toplantısında Düzce’nin ismi 4 defa anons edildi.  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 105. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından 1 Kasımda Türkiye genelinde yüzde 70 oy oranını geçerek en başarılı iller arasında olan Düzce’nin plaketini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e verdi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığının 1 Kasım seçimlerindeki diğer bir başarısı ise seçime giren tüm milletvekili adaylarının meclise girmesi oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bir kez daha AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’i sahneye davet ederek plaketi takdim etti. AK Parti Düzce İl Başkanlığının üçüncü başarısı ise son 3 seçimde Türkiye birincisi olan Sonuç Alım Sistemi (SAS) ekibinin yeniden Türkiye birincisi olması oldu. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Düzce’yi bir kez daha onurlandırarak SAS ekibine teşekkür etti. AK Parti Düzce İl Başkanlığı 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği üstün performans ve başarıdan dolayı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Plaket töreninde Düzce’ye 3 plaket verilmesini ve teşekkür belgesinin AK Parti Düzce teşkilatları için çok büyük bir şeref ve onur olduğunu kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Tüm teşkilatlarımıza, Düzceli hemşehrilerimize minnettarız. Bize bu gururu yaşattılar. Biz de onlara layık olacak işler yapacağız. 3 dalda plaket almak Düzce’mize nasip oldu. İnşallah bundan sonra da başarımızı her alanda perçinleyeceğiz” ifadelerinde bulunarak sevincini Düzcelilerle paylaştı.

Haber;S.KAŞKIR