Giresun Valiliğinden sonra merkez valisi olarak görevini sürdürürken AK Parti'den Düzce Belediye Başkanı aday adaylığı için görevinden istifa eden 35 yıllık bürokrat Düzceli Dursun Ali Şahin, Öncü Tv ve Manşet Gazetesi'ni ziyaret etti. Öncü Medya Kurucusu Önder Tonyalı ve kurum çalışanları ile sohbeti sırasında Şahin, aday adaylığı kararını nasıl aldığını açıkladı. Şahin, “Kendisi için de sürpriz olduğunu ifade ederek yetkililer ve milletvekilleriyle istişare ederek aldım“ dedi. 



Düzce’nin geleceğine damga vurmak adına bu koltuğa talip olduğunu dile getiren Şahin, “Yalova ve Giresun’da zamanı en iyi şekilde değerlendirerek hizmete yöneldim ve ihtiyaçlara karşılık verecek şekilde görev yaptım. Düzce’de güzel hizmetlere damga vuracağız.” diye konuştu.


TOPLARLANMADA GEÇ KALINDI

Eski Vali, depremin üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen komşu illere göre toplarlanmada geç kaldığını ifade etti. Kentsel Dönüşüm de geri kalındığını kaydeden Şahin, "Kentsel Dönüşüm yasası yeni çıktı ancak biz eğerki başkanlık koltuğuna oturursak bu projeyi de en iyi şekilde yerine getireceğiz." dedi.

Partisi tarafından aday gösterilip halkın da takdir göstermesi halinde Düzce'de yarım kalan hizmetleri takip ederek tamamlama hedefinde olduğunu belirten Şahin, Düzce’nin en önemli ve acil projeleri arasında yer alan Katı Atık Depolama Tesisi ve terminal projelerinin hayata geçirilmesinin uzadığını vurguladı. 

 

Haber; G.KARDUZ