CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Düzce CHP İl ve İlçe örgütüne yeni dönemlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette basının karşısına geçen Özcan, yeni dönemde Düzce’ye daha çok vakit ayıracağını ve ilin sorunlarını Ankara’ya taşıyacağını ifade etti. Partililerin hava kirliliğine yönelik şikayetlerini dinleyen Özcan, mecliste basın toplantısı düzenleme kararı aldı. Başkanlık sistemine karşı olduklarını söyleyen Özcan, Ak Parti’nin HDP ya da MHP’nin desteğiyle konuyu meclisten geçirerek referanduma götürebileceğini belirtti.

Özcan partililere hitaben yaptığı konuşmada’ ’Birkaç seçimdir bizim seçmenimizin MHP’nin adayına oy verme alışkanlığı gelişmişti. Ama bu son seçimlerde 7 Haziranla birlikte bunu kırdık. Arkasından 1 Kasımla birlikte belki Türkiye’deki en güzel çalışmalardan bir tanesini Düzce’de gerçekleştirdiniz.”

Parti içi durum hakkında görüşlerini ifade eden Özcan, “Yerel seçimde Düzce’de artık rakip siyasi partinin karşısında güçlü aday olarak bizim partimizin adayı olacak. İlk yerel seçimde ben hiç tereddüt etmiyorum Düzce’den en az 1 milletvekili arkadaşımız parlamentoda Düzce’yi temsil etmeye başlayacak.” dedi.

Düzcelilerden istekte bulunan Özcan, yeni dönemde Düzce’ye daha çok vakit ayırmaya hazır olduğunu belirtti. Özcan, “Ne zaman isterseniz size destek olabileceğim. Her konuda koşa koşa gelmeye hazırım. Beni kendi milletvekiliniz olarak görmeye devam edin. İl ve İlçe yönetimlerimizden isteğim, Düzce’nin temel sorunlarını parlamentoya iletmem için beni beslemeleri. Bana deyin ki Düzce’nin şu sorununu meclis kürsüsünden dile getirilsin ve soru önergesi verilsin. Bu sayede bütün gün mecliste tartışılmasını sağlayın. Emin olun ben bunu gerçekleştireceğim. Partimizde vekili olmayan illerimizin sorunlarını meclise taşımak görevi vardır.1 Ocaktan itibaren öncelikli olarak hangi sorunların gündeme getirilmesini istiyorsanız bana bildirin ben bunun gereğini yapmaya hazırım.” İfadelerini kullandı.

Haber:Y.SEVER