Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bakanlıkta düzenlediği toplantılarda Düzce’nin kaderini belirleyecek kararlar almaya devam ediyor. Düzce’nin çevre düzeni planını sil baştan yeniden uygulamak isteyen Özlü, Düzce’nin geleceğini şekillendirecek çok önemli adımlar atıyor.

İki depremle büyük bir yıkım yaşayan Düzce’nin gelişmesi için çaba gösteren Özlü, çevre düzeni planını günün koşullarına uygun hale getirerek modern bir şehir inşa etmek adına bakanlıkta kritik bir zirve gerçekleştirdi.



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Bakan Özlü başkanlığında yapılan geniş toplantıda Düzce’nin önde gelen bürokratları yer aldı. Mevcut sorunların tespit edilip istişare edildiği ve yapılacakların değerlendirilerek yol haritasının çizildiği zirveye Düzce’nin ileri gelenleri katıldı. Toplantı halk buluşmasını erteleyen Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MARKA Genel Sekreteri, Tarım, Çevre ve Orman Bakanlıkları, İBB, İSKİ ve DSİ bürokratları katılımıyla düzenlendi.



Toplantıda sorunların dile getirildiği ve ilerleyen günlerde yeniden yapılacak toplantının ardından son kararın verilerek harekete geçilmesi yönünde karar alındığı öğrenildi.