Yerel seçimler kapsamında seçim ziyaretlerine başlayan Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, ilk ziyaretine Memur-Sen’den başladı.

Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç, Mehmet Keleş’i bir önceki dönemden tanıdıklarını ve çılgın projeleri olan bir başkan olduğunu dile getirdi. Kılıç, "Türkiye’nin 2023 vizyonu olduğu gibi Düzce’nin de 2023 vizyonu olması gerekli" dedi.

Kılıç, “2015’te Marmaray’ın Düzce'ye kadar geleceğine dair bir projenin var elimde. Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’ın bizzat ağzından Marmaray’ın Düzce’ye kadar geleceğini duyduk. Bu bizi fazlasıyla heyecanlandırdı. Düzce bunu çoktan haketti çünkü İstanbul’a suyu Düzce gönderiyoruz. Dolayısı ile İstanbul'un bize sözü var. Biz sivil toplum olarak elimizden geleni yapacağız. Gerekli baskıları yapacağız. Umut etmiyorum ben ciddi olarak bunun olacağına inanıyorum. Düzce'nin ilk 2023 projesi bu olsun. “ dedi.

Düzce'nin yeşil Düzce olarak bilinmesinden dolayı yeşil alanların artırılması gerektiğini söyleyen Kılıç, "maalesef bedava çay içecek bir yeşil alanımız yok” dedi.

Mehmet Keleş, Memur-Sen’in kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İstanbul'un sadece su borusuyla değil, Marmaray projesiyle de Düzce’ye bağlanacağını dile getiren Keleş, İSKİ’nin verdiği bir çok söz olduğunu ve bu sözleri kendi döneminde de yerine getirmeye devam edeceğini dile getirdi. 


Haber: G. KARDUZ