CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Düzce'yi iyi bildiğini ve iyi tanıdığını belirterek, üç dönemdir iktidara destek veren Düzce'nin hak ettiği desteği vermediğini söyledi. "Düzce'yi biliyorum tanıyorum.İktidar partisi Düzce'ye hak ettiği yatırımı yapmadı" diyerek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu'yla miting öncesi görüştük.Kılıçdaroğlu:"Düzce'nin sorunları hiçbir zaman Ankara'da yankı bulmadı"dedi.

"REFAH BİR AVUÇ İNSANIN ELİNDE..."

Düzce'nin iktidara büyük teveccüh gösterdiğini ancak bunun karşılığıın alamadığını kaydeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaoğlu: "Bu kez inşaallah şeytanın ayağını kırarız"

"Türkiye büyüyor gelişiyor deniliyor ama refah yukarda bir avuç insanın elinde..Vatandaşın büyümeden ve kalkınmadan pay alması gerekiyor.Emeklinin gelir düzeyinin düzeltilmesi gerekiyor. Çiftçinin ektiği ürünün karşılığını alması..Çünkü bunlar olursa esnaf kazanıyor." dedi

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ KONUŞUYORUZ

Bugüne kadar CHP'nin sadece eleştiren bir parti olarak algılandığını ancak bu dönem halkın karşısına projelerle çıktıklarını bunun da halktan büyük karşılık bulduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu:"Bizim projelerimiz birbirini tamamlayan projeler.kendi projelerimizi anlatıyoruz.Bu da halktan büyük ilgi görüyor" dedi

"13 YIL BUNLAR DÜZCE'DE NE YAPTILAR"

Erol Tayhan'ın "İktidarın Akçakoca'da bu seçim adayları yok bu konuda CHP'nin bir yöntemi var mı" şeklindeki sorusu üzerine Kılıçdaoğlu:"Düzce'nin tamamından oy almak istiyoruz. Düzceli şuna inansın: 13 yıl iktidara destek verdiler bir hastaneleri bile yok.20 yıldır Kültür Merkezi bitmedi.13 yıldır bunlar ne yaptı diye Düzceliler bunu kendilerine sorsun.Her eve huzur her eve güven getireceğiz"dedi.

"HASTANE VE OKUL ÇOK ÖNEMLİ"

Deprem görmüş bir Düzce'nin hala sorunları konuşmasını anlayamadığını kaydeden Kılıçdaroğlu, Düzce'de hala yapılamayan okul ve hastanenin bulunuşunu "Hastane ve okul tüm toplumlar için çok önemli ancak ikitdar için iktidarın 'ben Düzce'ye hiçbirşey yapmasam bile Düzceliler bana oy verir' anlayışı içinde olduğunu kaydeden Kılıçdaoğlu: "Umuyorum ve diliyorum Düzceliler bu anlayışı 7 haziranda sandıkta ortadan kaldıracaktır. Düzcelilerin manevi duygularını sömürdüler.

"ALTIN KAPLAMALI KLOZETTE..."

Vatandaşın sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını belirten Kılıçdaoğlu :"Bir siyasal iktidar sorun olmaya başlamışsa sorun çözemez.Mevcut hükümet artık sorun olmaya başladı.Ankara'daki beyler onlar altın kaplamalı klozette tuvaletlerini yapıyorlar.Halktan koptular halkın sorunlarını bilmiyorlar .Bir koruma ordusuyla geziyorlar.Kaçak saraylarda oturuyorlar.Bu düzenin değişmesi lazım" dedi.

Haber:E.TAYHAN