Kaynaşlı AK Parti İlçe Başkanı Şahin, bugün düzenlediği basın toplantısında önemli konulara değindi. Gündemi değerlendiren Şahin,  ' Düzce'nin sorunlarına sahip çıkacak ve gerekli birimlere iletecek kişiler öncelikle teşkilat İl ve İlçe başkanlarıdır. Yaptığımız özeleştiriler sonucunda Düzce teşkilatında hareketlenme başlamıştır' şeklinde konuştu.

Eleştirirler kan kaybettirmiyor

Kaynaşlı ve Düzce teşkilatı ile ilgili görüşlerini belirten Şahin, ' Yaptığım bu özeleştiriler gündemi hareketlendirerek çözüm üretilmesinde etkili oldu. Yapılan eleştiriler kan kaybettirmiyor, aksine kazanıyoruz. Halkın menfaati doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı' dedi.

Yaptığımız girişimler yolun bitirilmesini çabuklaştırdı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın ziyaretini de değerlendiren Şahin, ' Bakan Yıldırım daha önce Düzce'ye gelmiş olmalıydı, biraz gecikmeli oldu. Bir ay önce Bakanımızı ziyarette bulunmuş ve yol sorununun ilgili fotoğraflara bakarak değil yerinde inceleme yapılması gerektiğini vurgulamıştık. Ben Düzce'nin yol sorununu her platformda dile getirdim' şeklinde konuştu.
Kaynaşlı Düzce arasındaki duble yolun bitirilmesinde büyük etkileri olduğunu da ifade eden Şahin, ' Yaptığımız girişimler yolun bitirilmesini çabuklaştırmış oldu' dedi.

Düzce il olarak hak ettiği noktaya gelsin

Başbakan'ın Düzce'ye geldiğinde sorunların aktarılması gerektiğini de vurgulayan Birol Şahin, ' Sadece fotoğraf çektirmekle bu iş olmaz. Ben hakaret etmiyorum, özeleştiri yapıyorum. Bundan sonra da Düzce adına, partimiz adına, görülen ne eksiklik varsa söyleyeceğim. Düzce il olarak hak ettiği noktaya gelsin' şeklinde konuştu.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan Kaynaşlı- Abant arasındaki 23 km'lik yolun sözünü aldıklarını da söyleyen Şahin, ' Bu yol 2010'da bitecek ve Kaynaşlı için çok yararlı olacak. Kaynaşlı'da tehlike arz eden noktalar da düzenlenecek' dedi.

Muhalefet ortada görünmüyor

Tek başına iktidar olmanın avantajlarının iyi kullanılması gerektiğini ifade eden Birol Şahin, ' Muhalefet ortada görünmüyor ama muhalefetin yapacağı haberi de biz yapıyoruz. Modern Düzce için hepimiz mesai göz etmeden çalışmalıyız' dedi.

Serap AĞIR