İşçi Emeklileri derneğini ziyaret eden CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, sıkıntılarını dinlemek için bütün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, İşçi Emeklileri Derneğinin sorunlarını dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
Karslıoğlu, “ Biz Cumhuriyet Halk Parti İl Yönetimi olarak Düzce de bulunan sivil toplum kuruluşlarını, halkımızı zaman buldukça ziyaret ediyoruz. Onların bir sıkıntıları, sorunları var mı o konuda kendilerinden bilgi alıyoruz. En azından şu kuruluşun, şu bölgenin sorunu vardır o konuda bilgi sahibi oluyoruz. Epeydir sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz, bugün de burada ki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kendileriyle ana muhalefet partisi olarak bizden beklentileri var mı, veya bizim gündeme getireceğimiz bir şey var mı, sorunları var mı, bunları kendilerinden dinleyeceğiz. Varsa elimizden gelen yardımımız olabilirse onu yapmaya çalışacağız” dedi.
İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Feridun Alganoğlu ise bütün siyasiler içerisinde sadece CHP’nin kendilerine sahip çıktığını dile getirdi.
Alganoğlu, “ İşçi Emeklileri Derneği olarak kuruluşumuzdan beri Cumhuriyet Halk Partisi her zaman bize destek çıkmıştır. Düzce’de kongremiz olmuştur, Ankara da kongremiz oldu, bütün davet ettiğimiz siyasi kuruluşlardan bize sahip çıkan ve kongrelerimize katılan bir CHP vardır. Bugünde bizleri ziyaret etmişlerdir, sorunlarımızı dinlemek için kendilerine çok teşekkür ediyoruz, emeklinin derdi, sıkıntısı bitmez. Bunları anlatacağız ileriki zamanlarda ne yapabilirler, ne yapamazlar onları konuşmak için ziyaret ettiler, hepinize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Haber: S. YANAR