30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde bin 67 oy alarak Yeni Belediye Başkanı seçilen Ak Parti Adayı Muzaffer Yiğit, en hızlı başkan çıktı. Mazbatayı ilk alan başkan olan Yiğit, bugün düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı.

 

 


Yiğit ve meclis üyeleri Yığılca Adiyesi’ne tam kadro gelerek mazbatalarını aldı. Ardından Yığılca Belediyesine geçen yeni Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri Bünyamin Şahin’den görevi devraldılar.

 

 


ŞAHİN’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ


CHP’li Başkan Bünyamin Şahin, yeni seçilen Ak Partili Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i kapıda karşıladı. Ardından makam odasına geçen ikili kısa bir süre sohbet etti. Şahin, yeni başkan Muzaffer Yiğit’e brifing verdikten sonra belediye meclis üyeleri ile birlikte bir araya gelerek, Yığılca Belediyesinin gelirlerini ve giderleri açıkladı. Şahin, Yığılca Belediyesinin kasasında dün itibari ile 167 Bin 500 TL olduğunu açıkladı. Ayrıca borçları da belirten Şahin, yeni başkana hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 

 


YİĞİT’TEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

 


Yeni seçilen Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Başkan Şahin’e hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Yiğit, “sayın başkanımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten şeffaf bir belediye devralıyoruz. Bizde inşallah çıtayı daha fazla yükseltmek için çalışacağız. Parti ayrımı yapmadan Yığılca’mız için var gücümüz ile çalışacağız. Bundan sonraki yaşamında başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.
Öte yandan diğer ilçeler ve merkezde mazbataların yarın toplu halde alınacağı öğrenildi.MHP'nin akçakoca'daki itirazıında kabul edilmediği CÜneyt Yemeni'nin de yarın mazbatasını alacağı öğrenildi.

 

 

 

 

Kaynak: yığılcanınsesi