Ak Parti’de 4 aday adayının yer aldığı Konuralp’te aday belirleme sürecinde sona yaklaşıyor… geçtiğimiz hafta beldeler için temayül yoklamasına gedildi. Şimdi gözler genel merkezden gelecek cevapta... Aday adayları da bu süreçte çalışmalarına devam ediyor…
Ak Parti Konuralp Belediye Başkan Aday Adayı Talib Çabukoğlu, Konuralp’in gündemdeki sorunlarını çözebilecek tek partinin Ak Parti olduğunu savunarak kendisinin en uygun aday olduğunu söyledi.
Çabukoğlu, “Ben Konuralp ve Konuralp halkının zaman zaman bekçisi, kimi zaman hukukçusu bile olurum. Ben Konuralp’in sorunlarını Ak Parti çatısı altında çözebilecek tek adayım. Ben Konuralp halkı adına sorunların çözülmesi ve Konuralpliler’in Konuralp’ten çıkma istediği duymayacağı bir Konuralp oluşturmak için TBMM yolunu aşındırabilecek gereğinde başbakanımızdan talep ve isteklerde bulunabilecek ve gerektiğinde sitemde bulunacak tek adayım. Bu ülkenin başbakanı, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi yönettiği gibi ben de Konuralp’imizi yönetmeye hazırım.”dedi.
Haber;S.KAŞKIR