İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek halkın sıkıntı ve taleplerini yerinde dinliyor. Gölyaka ziyareti sırasında vatandaşların kendisine ilettiği yollarla ilgili sorunları yerinden inceleyen Başkan Er, Gölyaka Kalıcı Konutlar yolunda kavşak sorunu, İçmeler yolunda kayma, otoban bağlantı yolunda ise tehlikeli bir kör nokta olduğunu belirtti.





Yerinde inceleme yaptı
Er, "Teşkilat üyelerimizle birlikte uzun süredir gerçekleştirdiğimiz ilçe ziyaretlerimizde, vatandaşlar bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Haftasonu gerçekleştirdiğimiz Gölyaka ziyaretimizde, vatandaşlarımız bize yollarla ilgili bazı sıkıntılardan söz ettiler. Biz de arkadaşlarımızla birlikte bahsi geçen noktalarda yerinde inceleme yaptık." dedi.





Kalıcı konut yolunda kavşak geride
Gölyaka kalıcı konut yolunda kavşak sorunu olduğunu belirten Er, "Gölyaka kalıcı konutlar yolunda kavşak problemi var. Gölyaka'dan geliş ve Düzce'ye gidişte dönüş yapabilmek için çok uzun bir yol kat etmeniz gerekiyor." şeklinde konuştu.





İçmeler'de yol kayıyor
İçmeler'deki yolu inceleyen Başkan Er, "İçmeler mevkisinde yolda gözle görülür bir açılma var. Toprak aşağıya doğru kayıyor. Yolun hemen altında evler var. Aşırı yağışlarda toprağın yumuşaması ile birlikte bu evler toprak altında kalabilir ve istenmeyecek üzücü olaylar yaşanabilir." dedi.





Otoban bağlantısında kör nokta
Vatandaşların bir diğer şikayet noktası olan otoban bağlantı yolunda da incelemelerden bulunan Er, "Vatandaşlarımız şikayet etmekte çok haklı. Gölyaka yeni otoban bağlantı yolunda kör nokta var. Kazalara sebep oluyor ve olmaya devam edecek. Bu alana otobandan geliş yönünde yapılacak bir cep olası kazaları engelleyecektir." diye konuştu.