SP İl Başkanı Selim Gökdemir, 1 yıl önce vefat eden Necmettin Erbakan için tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce teşkilatı olarak da 24 Şubat 2 mart tarihleri arasında Erbakan Haftası anma etkinlikleri düzenleneceğini duyurdu. Gökdemir, Erbakan’ın küçüklüğünden vefatına kadar olan süre içinde fotoğraflarının bulunduğu bir serginin hafta boyunca belediye sergi salonunda halka açılacağını, vefat tarihi olan 27 şubat akşamı da tüm camilerde mevlid okunacağını belirtti.

SP’nin ilçe kongreleri hakkında da bilgi veren Gökdemir, yarın yapılacak olan Gölyaka kongresine Genel Başkan yardımcısı İlyas Tonguç’un, 1 Nisan’da yapılacak olan Akçakoca kongresine ise Fatih Erbakan’ın katılacağını bildirdi.

Türkiye’de ilk defa böyle bir olay oluyor

Son günlerde gündemi sarsan MİT’çilerin ifadeye çağırılması ile ilgili olarak da konuşan Gökdemir, bunun çok önemli ve Türkiye’de ilk kez yaşanan bir olay olduğunu vurguladı. Gökdemir, Başbakana bağlı bir kurum başkanının sorgulanmaya çağırılmasını, başkalarının istediği yerden bakıldığı için böyle oldu şeklinde yorumladı.

Gökdemir, “ Bu çok önemli bir konu. Emperyalist güçlerin bak dediği yerden, parmağını uzattığı yerden bakıldığı için böyle oluyor. Bu coğrafyada birbirimizle iyi geçinmemiz lazımki bu güçlerin ekmeğine yağ sürmeyelim.” Dedi.

HABER:H.İŞCAN