Ak Parti'nin bu zamana kadar Düzce Belediye Başkan adayını açıklamaması tepki toplamaya devam ediyor. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem'de aday açıklamasının yapılmaması konusunda Ak Parti'ye tepki gösterdi.

"Halkımızla dalga geçiyorlar."

Erdem, aday açıklamasının gündeme getirilerek Düzce'nin sorunlarının unutulduğunu belirterek “Yaklaşık bir aydan bu yana Düzce'miz her konuda kilitlenmiş durumda. OSB'de fabrikalar kapanıyor, işçiler çıkartılıyor, teşvik bitmiş, yatırımcılar kara kara düşünüyor, belediye personeli banka hesaplarında bloke olduğu için maaşlarını alamıyor ama her şey güllük gülistanlık, her iş tamam, bütün işler yolunda gösterilerek ilimizin sorunları gözardı edilerek iktidar siyasileri kamuoyunu AKP'nin belediye başkanının kim olacağı noktasında kilitlemişler ve ha bugün açıklanacak, ha yarın açıklanacak diye halkımızla dalga geçiyorlar. Sayın Kaşıkoğlu Ankara'dan canlı yayına bağlanıyor, teşvik yasasının uzatılması için sözde çalıştığını söylüyor. Sayın Celal Erbay Belediye Başkanı'nın Milletvekili maaşı yetmediğini için kendisine tahsis ettiği şoförlü araçla var gücüyle Keleş'i aday yapmak için uğraşırken diğer yandan İsrail dostluk grubundan ayrılmanın fakat Filistin dostluk gurubuna üye olmamanın verdiği gururla medya da timsah gözyaşları döküyor. Sayın Yakış'i ise ara ki bulasın.” ifadelerini kullandı.

“Düzce bitmiş, Belediye gitmiş..”

Belediye'deki çalışmaların yarım kalmasına da tepki gösteren Erdem, “Belediye binamızda bir bölüm var ki kapkaranlık, ışıklar sönük, başkanlık odası, Başkan Sayın Keleş bir aydır Ankara'da olduğu için odaya giren çıkan yok. Vekil yok, Başkanı yok, hesapları hacizli, personeli aç bir belediye. Kimin umurunda. Herkes makam kapma yarışında ve telaşında. Düzce bitmiş, belediye gitmiş, kimin umurunda. Hele bir makamı garantileyelim ondan sonra düşünürüz mantığı hakim.” dedi.

“Gündemi Ak Parti'nin sahte sözleri değil, bizim yaptıklarımız belirleyecek.”

Seçimlere girdikleri adayları Selahattin Aydın ile seçimleri kazanacaklarını da dile getiren Erdem, “Buradan İktidar sahiplerine Saadet Partisi olarak şunu söyleyebiliriz. Hiç heveslenmeyin, kimi aday gösterirseniz gösterin gerçek olan değişmeyecek. Biz adayımız Selahattin Aydın'la tekrar Milli Görüş belediyeciliğini Düzce'de iktidar yapacağız ve belediye binasındaki o karanlık odayı tekrar aydınlatacağız inşallah. Bugünden sonra artık Düzce'de gündemi AKP'nin sahte sözleri değil, bizim yaptıklarımız belirleyecek.” şeklinde konuştu.