Adım adım seçimlere yaklaşılırken, siyasetin nabzı da yükseliyor. Adaylar birbirlerinin açıklamaları üzerinden eleştirilere hızlı başladı. Sık sık ‘Bizim dilimiz kavga değil, sevgi dili olacak’ diyerek katıldığı programlarda atışmalara girmekten kaçınarak, vaatlerini sıralamaya devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün partisinin gençlik kolları üyelerine hitap ettiği konuşmasında, “Düzce’ye Erdoğan belediyeciliğini” getireceğiz sözlerini MHP Adayı Erdoğan Bıyık kendi açısından yorumladı. 

1994 yılında yüzde 25 oyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve yaptığı hizmetlerle ‘Erdoğan belediyeciliği’ kavramını getiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik vizyonunu Düzce’ye uygulamak isteyen Özlü’ye “Faruk Özlü Doğru Yolu Bulmuş” diye seslenen Bıyık, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini şu sözlerle kendine mal etti:

“Faruk Özlü katıldığı bir programda Düzce’ye Erdoğan belediyeciliğini getireceğiz demiş. Çok doğru bir kelime kullanmış. 31 Mart’ta sandığa gidecek olan hemşehrilerim Düzce’ye Erdoğan belediyeciliğini, MHP’nin benimsediği üretken belediyeciliği Düzce’nin yönetimine getirecekler. Kendisini kullandığı doğru sözler için kutluyorum. Faruk Özlü sonunda doğru yolu bulmuş. Faruk Özlü Düzce’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak söylemini kullanıyor. Bizim dediğimize gelmelerine sevindim. Doğru söylüyor Faruk Özlü Düzce’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Yanlış yönetimler ile Düzcelilerin hakkını hiçe sayan bir yönetim anlayışı yerine Düzcelilerin derdi ile dertlenen, sorunlara kulaktan doğma bilgilerle değil bizzat kendisi de tıpkı Düzceliler gibi yaşayan Erdoğan Bıyık Belediyeciliği Düzce’ye gelecek.”  

Haber: S.ÜNSAL


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ