Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla dün Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, programının yoğun olması sebebiyle sabahın ilk ışıklarına kadar Düzce’deydi.


Sırasıyla Düzce merkez, Kaynaşlı, Yığılca, Çilimli, Cumayeri, Gölyaka, Gümüşova ve Akçakoca’ya giden Bozdağ’ın gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve İsrail’in Gazze saldırıları vardı.

 

 

 


Çilimli ilçesinde T Tipi kapalı cezaevini gezerek yetkililerden bilgiler alan Bozdağ, ardından Çilimli Kaymakamlığı ve AK Parti Çilimli ilçe teşkilatını ziyaret ederek hasta ziyaretinde bulundu.

 

 

 

Ardından Cumayeri’ne geçerek 75. Yıl parkında vatandaşlara bir araya gelen Bozdağ, programın ardından Gölyaka’ya geçti.

 


Bakan Bozdağ Gölyaka’da 6 bin kişi ile açtığı iftarın ardından vatandaşlara seslenerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan için destek istedi.

 

 


Gölyaka programının ardından Gümüşova’da teravih namazı kılan Bakan Bozdağ, daha sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde İzzet Şengül isimli hastaya moral ziyaretinde bulundu. Gece saat 02:00’ye kadar Düzce merkezde partililerle bir araya gelen Bakan Bozdağ, daha sonra Akcakoca’ya geçerek sahur yaptı. Bakan sahurun ardından sabahın ilk ışıklarıyla Ankara’ya hareket etti.

 

Haber;Ş.Çakır