31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası da iyiden iyide hareketlenmeye başladı. Birçok önemli ismi ağırlayan Düzce bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine hazırlanıyor.
27 Mart’ta Düzce’de yapılacak miting öncesi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye seslendi.

“Çözüm bekleyen konularda sonuç isteyin”
Özlü’ye, “Düzce için Sayın Cumhurbaşkanımızdan yapılmayı bekleyenler için talepte bulun” diyen Bıyık, şunları kaydetti:

“AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye buradan sesleniyorum. Çözüm bekleyen, Gölyaka gişeleri, hayvan barınağı, Düzce’nin gişeleri, merkez ve ilçelerdeki alt yapı sorunları, çevre yolları, şehir trafiğinin karmaşıklığı, 16 Milyon liraya yapılan ve heba olan katı atık bertaraf tesisi gibi konularda çözüm ve sonuç isteyin.”

“Cumhurbaşkanımızın kulağına kar suyu kaçırın”
Düzce’nin sorunlarının olduğunu ve bu sorunların çözümü konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulayan Bıyık, “Bugüne kadar Ankara’dan Düzce’ye gelen siyasilere bürokratlara ve bakanlara gerekli ve doğru bilgilendirme yapılmadı. Yaşanan sorunları dillendirmedikleri için şehrimize gelen bakanları sadece baktırdılar. Sorunları göstermediler. Sayın Cumhurbaşkanımıza yaşanan sorunları doğru bilgi şekilde bilgilendirin. Sayın Cumhurbaşkanımızın kulağına kar suyu kaçırın” ifadesinde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ