Ak Parti'de aday adaylığı süreci devam ederken ismi son günlerde sıkça anılan Mimar Ali Ergün bugün parti binasına giderek aday adaylığını resmileştirdi. Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan'a dosyasını veren Ali Ergün, resmen Düzce Belediye Başkanlığı yarışında bende varım dedi.

Başvuruların 31 Aralık'a kadar devam edeceğini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, “Son günlerde Ali Ergün'ün ismi gündem de yer alıyordu. Kendisi bugün bize gelerek aday adaylığını resmileştirdi. Başvuru süresi sizinde bildiğiniz gibi uzatılmıştı. Başvuruda bulunacak bütün arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Mimar Ali Ergün'de daha öncede Düzce'de çalıştığını belirterek “Benden öncede aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Keleş ve İsmail Bayram'a da başarılar diliyorum. Daha doğrusu bütün partilerin aday adaylarına ve diğer başkanlıklar için başvuruda bulunanlara da başarılar dilerim. Allah'ın izniyle bugün resmi başvurumu yaptım. Bu yarışta başarılı olacağıma inanıyorum. İlerleyen süreçte bu konuda nasıl bir gelişme olacağını hep beraber göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mimar Ali Ergün daha önce Düzce Belediyesi'nde de hizmet yapmış ve en son Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.