Ak Parti Düzce İl Başkanlığı'nın Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Saat 13.00'de başlayan İl Danışma toplantısına Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da katıldı.

Üç milletvekili, il, ilçe ve belde belediye başkanları başta olmak üzere partililerin katıldığı divan Slayt gösterileri ile başladı. Slaytlarda hem yerel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına yer verildi.

 

ELİ DOLU GELDİM


Akçakoca Barajının temelini atmak için geldiğinde 13 müjde verdiğini hatırlatan Bakan Eroğlu, yeni müjdelerinin olduğunu dile getirdi. “Düzce’ye eli boş gelmek caiz değildir” diyen Bakan Eroğlu, yerel seçimlerde Düzce’nin verdiği destekten duydukları memnuniyeti ifade ederek “ Düzce’ye ne yapılsa azdır.” dedi.

 

Eroğlu, “ Elim dolu geldim. 29 Ağustosta geldiğim de 13 müjde verdim. Bu kez 11 müjdem var. Düzce’ye ne yapılsa azdır. 10’da 10 yapıldı. Bizim yaptıklarımız da ortada. 5.8 milyar yatırım yapıldı.” diye konuştu.

 

 

ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIZ


500 hektarda ağaçlandırma, 56 bin fidan dikimi, Gölyaka’ya bal ormanı, ceviz eylemi, Samandere tabiat parkının çevre düzenlemeleri gibi müjdeleri sıralayan Bakan Eroğlu, yatırımların takipçisi olacağının da altını çizdi.

 

Eroğlu, “ Bu havzanın tamamı çiçek gibi yapmak için kesin karar verdik. Bunu da bizzat ben takip edeceğim. 14-15 paketlik eylem planı hazırlıyoruz.” dedi.

 

 

SİZİN SAYENİZDE SALTANAT YAŞIYORUZ!

 

Eroğlu ülke gündemine ilişkin yaptığı konuşma ile sözlerini tamamladı. Ardından konuşan Düzce Milletvekilleri de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Düzce’ye verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

Bakan Eroğlu’na “bu davanın hamallığını yapmış değerli abilerimizden birisiniz” diyen İbrahim Korkmaz, Ak parti bu konuma gelmişse sizlerin büyük rolü var. Biz sizin sayenizde saltanat yaşıyoruz.” derken Milletvekili Fevai Arslan, “tüm bölge halkı adına sayın bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. İstanbul’a su veren Düzce’yi kendi kategorisinde en büyük yatırımları alan il kategorisine sokmuştur. Hizmetlerin tamamını saysak bugün yetmez. Düzce’de haritada akarsu yada su yatağı olarak görünüp de çalışma yapılmayan yer yok.” dedi. Osman Çakır ise “2015 seçimi gibi önemli atlama döneminden başarıyla geçecek olan Düzceli hemşerilerim önümüzdeki günler daha iyi olacak. Düzce yine Ankara’nın batısında bir numara olacak. Hak ettiğiniz övgüleri ve sevgileri birlikte yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

 

Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun gündeminde ise çözüm süreci vardı. “Rehavete kapılmayım” uyarısında bulunan Kaşıkoğlu, muhalefet partileri de eleştirdi. Konuşmaların ardından toplantının basına kapalı kısmına geçildi.

Haber; S.KAŞKIR