Düzce Milletvekili Celal Erbay yanında Akçakoca Ak Parti İlçe Bşk Yardımcısı Osman Sağlam ile birlikte Şampiyon Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Anne ve babasını Akçakoca’nın Bayhanlı Köyündeki evinde ziyaret ederek kutladı.
Erbay, Ertuğrul Sağlamın büyük bir başarıya imza attığını, bu başarıyı kazanma yolunda Milletin karakterini kendi şahsi karakteri ile vitrinlediğini belirterek, “Ertuğrul, hiçbir zaman özelliklerini ve duruşunu bozmadan bir değer oldu. Değerlerine yabancılaşmadı. Eşinin tavrı ve tarzı ile Müslüman bir Anadolu kadınının simgesi oluşu da takdire şayandır. Kendi yükselişi ile değerlerini de yükseltti. Böyle bir evladın anne babası olan sizleri hem yetiştirdiğiniz ve Türk toplumuna kazandırdığınız evlat için , hem de Ertuğrul’un başarısı için tebrik ediyorum.Allah bundan sonrası içinde muvaffak eylesin ne kadar sevinseniz gurur duysanız hakkınız. ” dedi.
Ertuğrul Sağlam’ın Annesi ve Babası bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Ziyaret esnasında Ertuğrul Sağlam ile Erbay telefonla görüştüler. Baba Sağlam Ertuğrul ile ilgili olarak “henüz 16 yaşında genç milli takım kampından buraya geldi. Ayağındaki bir şişten rahatsızlık duymuş. Baktım ve bunun için mi takımı bıraktın diyerek gece 01 30 arabasına bindirerek kampa geri gönderdim. O kampın sonunda oynadıkları Romanya maçını Ertuğrul’un golüyle kazandık ve yolu açıldı” dedi.
Sağlam Ailesi köylerine çok misafir geldiğini ancak köy yolunun özellikle de kendi ev yollarının ulaşıma elverişli olmadığını Erbay’a ilettiler. Erbay bu isteğe “gördüm çözümü için gerekeni yapacağım” dedi.

Haber; H. KAYA