T.C'nin 57.Hükümetinde "Ulaştırma Bakanı" olarak görev yapan Prof. Dr. Enis Öksüz, "Türkiye'nin çıkış yolu" konulu konferansta iktidarın durumu, özelleştirmenin getirdiği sonuçlar ve çözüm süreci gibi son günlerin önemli olaylarını yorumladı. Türkiye'nin dünden daha zor idare edilecek duruma geldiğini kaydeden eski Bakan Öksüz, Ak Parti iktidarına da seslenerek " Nasıl müslümansınız siz..Gavurla berabersiniz siz" diyerek Suriye'yeyle yapılan anlaşmazlık ve savaşın Türkiye'yi büyük bir zarara sevkettiğini söyledi.

            STRATEJİK ÖNEME HAİZ

"Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde böyle yanlışlık yapılmaz" diyerek seslenen eski Bakan Öksüz, kendi bakanlığı döneminde önüne getirilen özelleştirme teklifini reddettiğini belirterek "ABD'de 48 tane telefon var bir tanesini Çin satın almak istedi Amerikada halk ayağa kaltı" dedi.

            İSLAM ADINA ALDATTINIZ

"Borç veren emir verir" diyen Öksüz, İslam'ı kullanarak iş ve icraat yaptığını söylediği iktidara seslenerek :"İslam adına bizi aldattınız yeter artık" diyerek Ak Parti'ye, "Derviş projesini Bahçeli tamamladı" diyerek te MHP Genel başkanı Devlet bahçeli'ye yüklendi.

            YA ESİR OLACAKSIN

"Hiçbir şey Türkiye'de tesadüf değildir" diyen eski Bakan Öksüz Vatan Partisi tarafından organize edilen konferansta çözüm sürecini de ağır bir dille eleştirdi. Öksüz:" Ya esir olmacaksın bölüneceksin.Ya da kendinin efendisi olacaksın" dedi.

Haber:E.TAYHAN