Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Düzce’ye gelerek, teşkilatla buluştu. Akdağ, seçimlerin öncesinde bir araya geldiği Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimleri” adı altında bir konferans verdi.



Konferansa AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.



“Sağlıkta bir dönüşümden bahsediyorsak, Sayın Bakanımızın adı altın harflerle yazılır”
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, konferans öncesinde yaptığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Düzce, Türkiye’de bulunan tüm unsurları bağrında barındıran bir şehir. Onun için Düzce’de biz kendimizi ifade ederken zenginliklerden bahsederek ifade ederiz. Dışarıdan gelenler için bir şey ifade etmez ama bizim için çok değerlidir. Sayın sağlık bakanımızın yaptıklarını burada birkaç dakika içerisinde anlatmak mümkün değil. Sağlıkta bir dönüşümden bahsediyorsak bir AK Parti farkından bahsediyorsak Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konudaki iradesini ve bu iradeyi hayata geçiren ve sayın bakanımızı altın harflerle yazacak. Anne-bebek ölümlerindeki hızlı düşüş. Tarih bunu altın harflerle yazacak. Seçim startını gayri resmi olarak verdik ama 23 Şubattan sonra resmi olarak vereceğiz. Düzce’de Düzce’nin siyasi tarihine AK Parti tarihine yakışır seçim dönemi geçireceğimize inanıyorum.”



“Ne gerekiyorsa yapalım ve bu seçimi zaferle sonuçlandıralım”
AK Parti Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 31 Mart’ta bir nöbet değişiminin yaşanacağına dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Bu nöbet değişimine canı gönülden hazırız. Nöbet değişiminin yapılması için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Tüm belediye başkan adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Zirve çıkmak zordur, zirvede kalmak daha da zordur. Birlik beraberlik içerisinde dimdik durmamız lazım. Bu işte darılmak, küsmek kesinlikle bunu yapmayalım. Cumhurbaşkanımız dünyayla uğraşıyor. Biliyorsunuz her yer ateş çemberi Suriye, Irak, Amerika, Çin’le irtibat halinde o yüzden basit düşünerek olayları değerlendirmeyelim. Hepimiz ne gerekiyorsa yapalım ve bu seçimi zaferle sonuçlandıralım.”



“Teşkilatlarımız yenilendi; 31 Mart seçimlerinde dimdik ayaktayız”
Konferansın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ise şöyle konuştu:

 “31 Mart yerel seçimlerine giderken teşkilat eğitimleri adı altında değerli bakanımızı Düzce’mizde ağırlıyoruz. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur. Düzce teşkilatımıza yaklaşık 25 gün önce Sayın Cumhurbaşkanı tarafından atanmış bir il başkanıyım. İlçe başkanlarımızın ikisi hariç diğerleri değişti. Teşkilatlarımız yenilendi. Daha doğrusu 31 Mart seçimlerinde dimdik ayaktayız. Tüm gücümüzle tüm teşkilat mensuplarımızla sabah akşam demeden çalışıyoruz. Ben 2006 yılında merkez ilçe başkanı seçildiğimde 2007 yılında Düzce, sağlıkta, aile hekimliğinde pilot il olarak Türkiye’de ilk il olarak çalışmalara başlandı. Sayın bakanımız o tarihte Düzce’de pilot il ve aile hekimliği açısından ilk memurlarıyla çalışma fırsatı bulmuştur.



“Sağlıkta yapılan atılımları başka parti atamazdı”
Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Sayın Sağlık Bakanımız Recep Aktağ’ın önderliğinde inanın sağlıkta yapılanları, yapılan atılımları inanın başka partide olsa 50 yılda, 100 yılda sadece sağlığı anlatarak ifade edebilirlerdi. Bugün eğer salıkta insanlarımız rehin olmaktan kurtulmuşsa, daha Pazar günü Akçakoca’dan telefon aldım acil şekilde bir yavrumuz yoğun bakıma gitmek için beni aradılar. Hemen sağlık il müdürümüz ve hastane personellerimiz Pazar gün caddelerde görmüşsünüzdür helikopter geldi ve Çapa Hastanesine götürdü. İnanın 2001 yılında bunların hayali bile yoktu.”



“Düzce’ye hizmet etmek isteyen çivi çakmak isteyen hayalleri olan herkese kapımız açık”
AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65.Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü konuşmasında şunları kaydetti:

“Türkiye’de AK Parti döneminde çok başarılı olduğu iki adım vardır. Birisi ulaştırmadır, köprüler yaptık, yollar yaptık. Boğazın altından geçtik 2 defa. Gerçekten çok başarılı şekilde bunları yaptık. İkincisi sağlık alanındadır. Sağlık alanında devrim yaşadık. Yapılan hastaneler, ilaç sistemi düzenlemeler bir devrimdir. Bu devrimin mimarı da değerli bakanımızdır. Bir seçim var hazırlık yapıyoruz. Düzce’de bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sayın cumhurbaşkanımızın 94 yılında İstanbul’da yaptığı hizmetin daha küçük ölçeklisini Düzce’de yapacağız. Daha çok çalışıp daha çok işle yapacağız. Öfkeli olmayacağız. Bizim dilimiz sevgi dilidir. Biz herkesi seveceğiz. Bizim kapımız herkese açık. Düzce’ye hizmet etmek isteyen çivi çakmak isteyen hayalleri olan herkese kapımız açık. Herkesi AK Partiye davet ediyorum.”



Akdağ, teşkilata seminer verdi
Konuşmaların ardından kürsüye Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ çıktı. Akdağ, teşkilat mensuplarına “Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimleri” konulu konferans verdi. Liderlik konusuna dikkat çeken Akdağ, her temsilcinin bir lider olduğunu ve gerçek liderliğin sorumluluk ve yetki dengesinin sağlandığında olduğuna dikkat çekti.

Haber: Ö.YILMAZ
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ