MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan eski İl Başkanı Onur Özen, sosyal medya hesabından isyan etti.  Özen’in hedefinde “‘Hareketin Lideri Devlet Bahçeli’ demekten başka siyaset üretemeyenler” şeklinde tabir ettiği partililer vardı.  Özen, “Delegeler istemiyor, parti üyeleri istemiyor, halk istemiyor. Bu siyasi iradeyi iktidara taşımayı değil iktidarınızı devam ettirmeyi hedefliyorsunuz. Görevden aldıklarınızı bırakın atadıklarınız da istemiyor kimse istemiyor kafanızı kumdan çıkarın artık.” Diyerek partilileri tutarlı olmaya davet etti.

Bahçeli’nin 10 Temmuz olarak işaret ettiği kongre takvimine dikkat çeken Özen, talebin geri geçilmesinde 19 Haziran’daki tüzük kurultayındaki katılımın fazla olmasının etkili olduğunu ima etti.

Genel Başkan Adayı Meral Akşener’e yönelik ilgiye dikkat çeken Özen,  ‘Meral Akşener’i Türkiye bekliyor farkında mısınız? O paralel dediğiniz eski Meclis Başkanımızın, o eski milletvekilimizin, neden bu kadar geç fark ettiniz paralel yapı ile bağlantılı olduğunu? İdari bir zafiyet mi bu? Geçmişten beri pek haz etmiyoruz ya paralel yapıdan zaten! Meral Akşener mi paralel yapı ile bağlantılı değil? Siz mi paralel yapıyı seviyorsunuz? Meral Akşener' in paralel yapı ile bağlantısı olduğu yalanını mı uydurdunuz? Hareketin Lideri Devlet Bahçeli söyleminden başka üretebildiğiniz şey bu mu sadece...”diye sordu.

HABER;S.KAŞKIR