Bağımsız Düzce Milletvekili Adayı Birol Şahin, ‘Büyük Düzce Mitingi’ adıyla Anıtpark Meydanında Düzcelilere hitap etti. Hatırı sayılır kalabalık bir gruba seslenen Şahin iktidarın icraatlarını eleştirerek yapmak istediklerini ifade etti. Milletvekili maaşlarını ve emekliliklerini değerlendiren Şahin, ‘Kıyak emekliliği kaldıracağım’ dedi.

Düzce’nin çalışmalarla Türkiye’nin gündemine gireceğini ve aldığı hizmetlerle 3’e katlanacağını söyledi ve Düzcelileri uyardı. Şahin, gürültüye aldanmayın, güç gösterisi yapmaya çalışıyorlar diyerek partilerin çalışmalarını eleştirdi. Şahin, kendisinin makam mevki düşünen birisi olmadığını eğer öyle yapsaydı çok farklı yerlerde olabileceğini söyledi.

Şahin, Düzce’de yapılan hizmetlerin az, geç ve yetersiz olduğunu ifade etti. Düzce’nin sıkıntılarını çözeceğini ifade ederek projelerini paylaşan Şahin, Düzce’yi kalkındıracaklarını söyledi. Parti ayrımı yapmadan siyasi ve bürokrasileri bir araya getirerek çalışacaklarını siyasetin hizmet etme sanatı olduğunu belirtti.

Ak Parti’nin adayının ithal olduğunu söyleyen Şahin, Düzcelinin artık uyandığını paylaştı. Şahin,” Ak Parti’ye ‘Düzce’yi sen ne sanıyorsun! Düzceli gerekeni yapacaktır. Her gösterdiğin adayı seçecek hali yok. Dışardan meydanı doldurmak için adam getiriyorlar.” Dedi.

Haber:Y.SEVER