AK Parti’nin eski siyasetçileri ve yerel yöneticileri referandumda sahaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda düzenlediği yemek davetinde “Desteğinizi bekliyorum” dediği eski milletvekilleri, şu günlerde Düzce’de etkin bir çalışma yürütüyor.

Erdoğan ile buluşmaları sonrası AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin tarafından düzenlenen programda bir kez daha bir araya gelen eski milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatlarda görev alan isimlere 16 Nisan’a kadar gerçekleştirilecek halkoylaması faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgiler verildi. Bu doğrultuda bir yandan AK Parti İl Teşkilatı’nın hazırladığı program çerçevesinde mahalle ve köy gezileri gerçekleştiren eski milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu, Celal Erbay, Osman Çakır, Fahri Çakır ve İbrahim Korkmaz bir yandan da televizyon programları ve basın açıklamaları ile partisinin “Evet” kampanyasına katkı sağlıyor. Yine eski belediye başkanları da referandum gezilerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.



Keskin ile Eski Başkan Bayram’dan 4 köye ziyaret
Son olarak İhsaniye, Karadere, Fevziye ve Şaziye köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e Düzce Eski Belediye Başkanı İsmail Bayram da eşlik etti. “16 Nisan’da Allah nasip ederse sizlerle birlikte bir çağ kapatıp yeni bir çağ açacağız.” diyen Keskin ile Bayram destek beklediklerini ifade etti.   



İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın tek tek not aldı
Öte yandan AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ile İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın referandum çalışmaları kapsamında Akbıyıklar ve Gürcü Asar köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Kuşçuoğlu ve Aydın hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı hem de köylerin sorunlarını dinledi. İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın köylerin sorunlarını not etti.