Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti Düzce belediye Başkan Aday'ı Mehmet Keleş’in bu kez adresi Düzce Esnaf ve Sanatkar Odası (DESOB) oldu. Adaylığının açıklamasının ardından DESOB’a ikinci ziyaretini gerçekleştiren Keleş, kapıda Oda başkanı Mustafa Kayıkçı tarafından karşılandı…
Keleş, Esnafı Düzce’nin 3’te 2’si olarak gördüğünü dile getirirken, yerel seçimlerde en iyinin tespiti noktasında esnafın aktif bir rolü olduğu görüşünde…

TAAHHÜTLERİ SİZ YAZIN ALTINA İMZA ATARIM

Bu nedenle oda başkanının şikâyetlerini dinleyen Keleş, konuşması esnasında “taahhütleri siz yazın altına imza atarım” diyerek vaatlerin en büyüğünü verdi.
Esnaf odalarını belediye meclis üyesi gibi çalışmalara birebir katmayı hedeflediğini belirten Keleş, şehir içindeki küçük esnafın büyük marketler altında ezildiğine dikkat çekerek küçük esnafın koruyucu bir yapıda olan belediye anlayışında olacaklarını söyledi.

Keleş, Çeşitli meslek dallarını bir çatı altında toplamayı planladığını da sözlerine eklerken 28 Şubat’ta yapacağı organizasyon ile projelerini kamuoyuna tanıtacağını bildirdi.

BİZ İLGİSİZ KALDIK

Keleş’nin projelerini dinleyen DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, pazaryeri konusuna özel bir dikkat istedi. Oda Başkanı Kayıkçı’nın en büyük şikayeti ise kaldırımların kullanımı konusunda esnafa getirilen yasak oldu.

Kayıkçı, “ Esnafa işgalci denmesi hala içimizde. Biz ikili diologlarla çözmeye çalıştık. Diologlarda eksiklikler İz bırakıyor.biz ilgisiz bırakıldık. Esnafımızın dondurma gazete tezgâhlarını içerimi aldıracağız. Bir askı bile aldıramayacak mıyız… Bizde kargaşaya meydan vermek istemeyiz.” dedi.

Keleş’ten olumlu mesajlar alan Kayıkçı, ziyaret için bir kez daha teşekkür etti.
Keleş, DESOB Ziyaretinin ardından Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifine geçti. Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Mehmet Bakan’la görüşen Keleş, Küçük Sanayi Sitesini daha düzenli bir yapıya dönüştüreceklerini bildirerek “her zaman yanınızda olacağız.” dedi.


Bakan’a Keleş’ e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek yerel seçimlerde başarılar diledi.

 

Haber;S.Kaşkır