Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, Kaynaşlı'da muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Konuşmasına partisine destek isteyerak başlayan Teber, "CHP, Türkiye kazansın diye mücadele etmektedir. CHP’nin her sorun için gerçekçi çözümleri vardır. Yetişmiş kadroları ve akılcı projeleriyle CHP, Türkiye’yi yönetmeye hazırdır. Türkiye’nin temel sorunlarını ancak CHP çözebilir. Çünkü zor zamanlarda liderlik yapabilmek, güçlü karakter gerektirir. Güçlü karakter, değerlerinizi en zor zamanlarda dahi eğilmeden savunabilmeyi gerektirir. En zor zamanda dahi sözünü tutabilmeyi gerektirir. CHP, bu güçlü karakteri gösteren partidir." dedi.
 
“Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen”
 
CHP'nin “Türkiye’nin birleştirici gücü olacağım” diyen ve Türkiye’de her kesimle konuşabilen tek siyasi aktör olarak niteleyen CHP Milletvekili Adayı Zafer Teber, parti olarak vaatlerini sıraladı. Teber, "'Herkes için CHP' diyen ve kendisine oy versin vermesin her kesimin haklarını savunma sözünü tutandır. CHP, “Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen” diyerek, emekçinin, ezilenin, dışlananın yanında olma sözünü tutandır. Saltanata son verenlerin, Cumhuriyet diyenlerin, bir devir kapatıp bir devir açanların partisidir. Her türlü baskıya rağmen, ülkeyi dünya savaşının dışında tutmayı bilenlerin partisidir. CHP tüm yurttaşlarımız için, başta Aile Sigortası olmak üzere, adil asgari ücret hakkı, sosyal güvenlik hakkı, sağlık hakkı ve eğitim hakkını herkes için eşit bir şekilde ve kararlılıkla gözetecektir. Çocukların, kadınların, yaşlıların, emeklilerin ve engellilerin sosyal haklardan kapsamlı biçimde yararlanabilmesi için gerekli tüm adımları atacaktır. CHP, Türkiye’de yeni “sosyal demokratik bir uygarlığın” oluşturulması projesini adım adım hayata geçirecektir." ifadelerini kullandı.

CHP örgütü ardından Kaynaşlılı esnafla buluştu.1 Kasım seçimlerinde oylarına talip oldu.
Öte yandan il merkezinin yanı sıra ilçe, belde ve köylerde seçmenle buluşan CHP Kadın Kolları üyeleri de "Düzce'nin ve Türkiye'nin kaderini değiştirecek projeler" olarak lanse ettikleri çalışmaları halka paylaşmaya devam ediyor.  

Haber:C.ÜSTÜNER