Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in ilçenin istihdamına katkı sağlamak amacıyla açılması için gayret gösterdiği çimento fabrikasının ortaklarından Atalay Şahinoğlu ve fabrika müdürleri halkı bilgilendirdiler.  Fabrika ortaklarından Atalay Şahinoğlu, yapacakları fabrikayı ve sosyal sorumluluk projelerini anlattığı programa Yığılca Belediye başkanı Muzaffer Yiğit, CHP Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.



Fabrika yetkilileri, fabrikayı devletin izin verdiği biçimde yaptıklarını ve çevreye hiçbir zarar verilmeyeceğini belirtti. CHP Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı ve Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran yatırımın ilçeye kazandırma konusunda taraf olmadıklarını söyleyerek eğer burada söz verilenlerin yapılmaması halinde doğacak mağduriyet durumunda halktan taraf olacaklarını söylediler.

CHP Yığılca ilçe başkanı Zeynel Çamlı Yığılca da Düzce CHP Merkez ilçe Başkanı Alaettin Duran gibi Düzce’de halktan yana hangi proje varsa destekleyeceklerini dile getirdi.