Yerel seçimlere yaklaşırken siyasi arenanın kızıştığı Düzce’de artık tartışmalar basın açıklamaları ile değil, sosyal medya üzerinden yapılıyor… İktidar-Muhalefet arası söz düolarının yanı sıra parti içi muhalefette artık sosyal medya üzerinden kozlarına paylaşıyor… O tartışmalar ise Öncü TV ekranlarında 2009 yılında yayınlanan Gündem programın bazı kayıtlarının yayınlanması ile ayrı bir boyut kazandı. Sosyal Medyada tartışmalara neden olan programın Düzce’de yankıları sürüyor…

 

 

Dün gündeme getirdiğimiz Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun partisinden aday gösterilmeyen aday adayları Selahattin Aydın ve Semih Kıbrıs’a sert açıklamalar yapmıştı. Semih Kıbrıs’tan Kaşıkoğlu’na cevap gecikmezken asıl tartışmaların fitilini ateşleyen MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın sosyal paylaşım sitesindeki kendi sayfasından Öncü TV’de 2009 yılında Kaşıkoğlu’nun Keleş’le ilgili iddiaları gündeme getirdiği programın videosunu yayınlaması oldu.

 

 

KAŞIKOĞLU’NDAN İNCİLER

“Danışmaz’ın “Metin Kaşıkoğlu’ndan inciler” başlığıyla yayınladığı videonun altına ilk yorum AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu’ndan geldi. Kaşıkoğlu yaptığı yorumda soruşturmaları doğruladı ancak 33 dosya ifadesini kabul etmedi.

KAŞIKOĞLU SORUŞTURMAYI DOĞRULADI

Kaşıkoğlu “Hani nerede 33 dosya ifadesi? Bir kere de doğru konuş be kardeşim. Aday bulmak için daha çok para toplaman gerekecek. Sen bunlarla uğraş” derken hemen atına ikinci bir yorum yaptı Kaşıkoğlu, “Kaset kaset dediğiniz, belge dediğinizin, sizleri yalanladığını dahi anlayamamışsınız” diyerek daha sonrasında aynı videoyu sosyal paylaşım sitesindeki kendi sayfasında yayınladı.

 

 

 

YOLSUZLUK YAPTI AMA AZ MI YAPTI DİYORSUN?

Danışmaz bu kez Kaşıkoğlu’nun sayfasındaki videonun altına; “Ah Metin Vahhh Metin… Yolsuzluğun 3 dosyası 13 dosyası 23 dosyası 33 dosyası ne fark eder ... Sen ne anlatmaya çalışıyorsun. Yolsuzluk yaptı ama az yolsuzluk yaptı mı diyorsun?...” şeklinde yorum yaptı.
Diğer yanda ise AK Parti Aday Adayı Semih Kıbrıs MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın yayınladığı videonun yanı sıra bir de o videonun bir önceki bölümünü yayınlayarak Kaşıkoğlu’nun açıklama yapmaya davet etti.

Haber: S. KAŞKIR