Ülkeyi Bürokrasi Değil Seçilmiş Hükümet Yönetir

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğu son günlerde gündemden düşmeyen Üçköprü Köyünde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Karslıoğlu, Düzce de iktidar boşluğu olduğunu daha önce dile getirdiğini ve bu yaşanan olayların bunun ispatı olduğunu söyledi.

Karslıoğlu “ Bizim İstanbul Milletvekilimiz İhsan Özkes konuyu meclise getirdi. Belki Düzce milletvekilerinin ilgisini çeker diye ama Düzce milletvekileri işin kolayını bulmuş. Bürokrasiyi yenemiyoruz diyorlar. Benim bildiğim ülkeyi bürokrasi değil seçilmiş hükümet yönetir” dedi.

Üçköprüye Dalçık Yapılmalı

Karslıoğlu bu sorunun sadece Üçköprüde olmadığını ve bütün kavşaklarda aynı sorunun yaşandığını söyledi.

Karslıoğlu “ Bu sorun tüm kavşaklarda var. Kamyon kavşağa giriyor yarısı dışarıda kalıyor. Bunların hepsinin gözden geçirilmesi gerektiğin inanıyorum. Üçköprüde çözüm ancak dalçık ile sağlanabilir. Buraya Dalçık yapılmalı. Dalçığın üst kısmıda köy meydanı olarak kullanılmadır. Orada ki tehlike ancak bu şekilde giderilebilir. Şu anda o köy ikiye bölünmüş durumda” dedi.

Karslıoğlu,Üçköprü'de yaşanan yol kapama eylemi sırasında basına yapılan saldırıyı da kınadı.

“ Basın olmazsa kimse sesini duyuramaz. Yapılan yanlışdır. Olayların içinde AK Parti Kaynaşlı teşkilatından biri olduğunu duyduk. Hükümetin kötü taraflarını basına duyurmamak için bu şekilde davranıyorlar olabilir.” dedi. 



Haber: M. YILMAZ