CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, İlçe başkanları ve partililer katıldı.  Tozan, CHP İl Başkanları ile birlikte Van’da yaptıkları toplantı sonrası izlenimlerini paylaştı.

Başkan Tozan, “Doğudaki kürt vatandaşlarımız ve il başkanlarımız, PKK ile aynı kefeye koyulmaktan ve hükümetin şuan yaptığının bu olduğundan şikayetçiler.  Türkler ile kürtlerin etle tırnak gibi olduğunu, bu sorunun bir an önce bitmesi gerektiğini, ayrılık istemediklerini belirttiler” diye konuştu.

26 MAYIS’TA FINDIK ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Düşük fiyatı nedeniyle bu yıl yüz güldürmeyen fındık  için çalışma yaptıklarını belirten Tozan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 26 Mayıs’ta Ordu’da Fındık Çalıştayı Yapılacağını duyurdu.

Başkan Tozan, “Ordu’da Karadeniz Bölgesindeki bütün il başkanlarımızla bir araya gelip, CHP olarak fındık politikamızı belirleyip, fındığın gereken değere ulaşması için çalışmalar neler onları değerlendireceğiz. Fındığın hakkettiği değere yani 15 TL ulaşmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Tozan, son olarak önümüzde erken seçim olabileceğin belirterek gerekli çalışmaları yapmaya başladıklarını aktardı.

Haber; S. C. AKYÜZ