AK Partili Akçakoca İl Genel Meclis Üyesi Ayfer Yılmaz, fiyatı yükselir düşüncesiyle çuvallanıp depoda bekletilen fındık çuvallarının üzerine oturarak çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fiyat için çağrıda bulundu.

Bu yıl fiyatı yüzünden yüzü bir türlü gülmeyen ve 9 liradan işlem gören düşen fiyatlar için üreticiler umudunu bugün Ordu’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlamış beklerken konuyla alakalı bir mesaj da İl Genel Meclis Üyesi Ayfer Yılmaz verdi.

Fındık fiyatındaki bu düşüşün sürmesinden endişe eden fındık üreticilerinin sesi olmak isteyen Yılmaz, fındık çuvallarıyla çekilmiş fotoğrafıyla bir ümit fiyatı yükselecek diye bekleyen üreticinin sesi olmak istedi.

Yılmaz, paylaştığı fotoğrafa “Fındık Elimde Kaldı... Cumhur’um. Buna bir el at!!!!!”  mesajı yazarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Bilindiği üzere AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan da daha önce Öncü TV’de katıldığı programda “fındığa her müdahale edebiliriz” açıklamasında bulunmuştu.