YEMENİCİ İLE AYDIN DA KATILACAK

AK Parti İl Teşkilatı tarafından seçim öncesi motivasyon amacıyla GAP gezisi düzenleniyor. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu başkanlığında il yönetim kurulu üyelerinin eşleri ve çocukları ile birlikte katılacağı GAP gezisi 3 gün sürecek. İl Yönetim kurulu üyelerinin dışında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal'ın yanı sıra GAP gezisine Danışman Erol Yemenici ile İşletmeci Cahit Aydın da katılacak.

SURİYE KAMPI'NI ZİYARET EDECEKLER

Yarın gece İstanbul'dan uçakla hareketle başlayacak olan ve bazı isimlerin katılmaması nedeniyle AK Parti il yönetiminin tam kadro yer almayacağı GAP gezisi pazartesi sabahı sona erecek.
Tarihi ve turistik yerlerinin gezileceği Urfa, Gaziantep ve Mardin illerinde ayrıca partililerle de biraraya gelinecek. Motivasyon gezisinin Gaziantep durağı sadece şehri tanımayla sınırlı kalmayacak. AK Parti İl Yönetimi, Danışman Erol Yemenici ve İşletmeci Cahit Aydın Gaziantep'teki Suriye Kampı'nı ziyaret ederek hem kampta incelemelerde bulunacak hem de mültecileri dinleyecek.

ADAYLIK İÇİN VİZE İSTEYECEK

Öte yandan geçtiğimiz mart ayında düzenlenen Çanakkale Gezisi'nden sonra GAP turu düzenleyen İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yerel seçimler öncesi yoğun bir tempoya girecek olan yönetimin moral depolamasını isterken ayrıca ikna çalışmalarında da bulunacak. Son dönemde hakkında "Gözü başkanlıkta" yorumları yapılan ancak "Genel merkez isterse adayım" diyerek şimdilik aday adaylığını düşünmediğini dile getiren Kaşıkoğlu'nun 3 gün sürecek gezide il yönetimiyle adaylık konusunda da istişarelerde bulunması ve görüşlerini alması bekleniyor. Motivasyon kadar kaynaşmayı da arttırıcı bir gezi düzenleyen Kaşıkoğlu'nun yönetim kurulu üyeleri ile yapacağı görüşmeler adaylık konusundaki kararını da netleştirecek. Yönetiminden aday adaylığı için vize isteyecek olan Kaşıkoğlu'nun oluru alması halinde "Adaylık yarışında ben de varım" diyecek.

 

Haber; C.ÜSTÜNER