Yaşanan istifa depreminin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından Akçakoca İlçe Başkanlığına atanan aynı zamanda İGM üyesi olan İbrahim Bilgin iddialı konuştu. İlçe başkanlığı görevine getirilmesi ile ilgili konuşan Bilgin, “Partimin yaşadığı bu zor anlarda bana verilen görevden kaçamazdım” diyerek aldığı sorumluluğun büyük olduğunu vurguladı.

Beyaz bir sayfa açacağım

“Akçakoca’da işimiz kolay değil" diyen Bilgin, geçmişi unutarak beyaz bir sayfa açmak istediğini söyledi. Bilgin, "Zor bir süreçten geçmiş teşkilat yapımız var. Ancak ben kişilik itibarıyla da bugüne kadar üstlendiğim görevler ile her şeyi unutma, beyaz bir sayfa açarak herkesin fikrini alarak, AK Parti kurulduğundan beri bu partiye emek vermiş herkesin katkısını alarak, herkesin ittifak edebileceği Akçakoca’ya hizmet edebilecek AK Parti vizyonu geniş olan ve önümüzdeki süreçte AK Parti’yi daha ileri taşıyacak bir yönetim oluşturacağım” ifadelerini kullandı.

Geçmişe takılmıyorum

Bir önceki dönemi unuttuklarını kimse ile sorun yaşamayacaklarını vurgulayan Bilgin, "Ben tamamen geçmişi unuttum. Ben geçmişteki hiç bir şeye takılmıyorum. Geçmişteki arkadaşlarımızın yaşadıkları olaylara ya da tartışmalara bakmıyorum. Ben benimle ilgili olan kısma bakıyorum. Ben bu süreçte genel merkezden yetki aldım. Ben genel başkanımdan aldığım yetkiye dayanarak genel başkanımın, partimin misyonuna ve vizyonuna uygun yeni bir yönetim kurulu oluşturacağım. Ne milletvekilleri, ne teşkilat ne de parti tabanımızla sorun yaşamak istemiyorum, önümüzde kazanmamız gerek yerle seçim var ve bütün teşkilat olarak oraya odaklanmamız gerekiyor ve odaklanacağız inşallah" şeklinde konuştu.

 

Haber: S. KAŞKIR