29 Mart yerel seçimleri için Düzce Belediye Başkanlığı adayı göstermeyen partiler bulunurken bu partilerden biri olan Genç Parti'de seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'ü destekleme kararı aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç Parti İl Başkanı Erol Aksu, böyle bir kararı aldıklarını belirterek AK Parti Hükümeti'nin Düzce'ye bir şey kazandırmadığını belirtti.

Düzceliler'i de uyaran Aksu, “AK Parti Hükümetinin yaptığı çalışmalar ortadadır. Yerel seçimler vatandaşların kararlarını vermeleri için büyük önem taşıyor. AK Parti'nin çalışmalarından mutlu olmayanlar bu seçimlerde kime oy vereceğini iyi bilmelidir. Partiler tarafından dağıtılan eşyalar, yiyecek ve giyecekleri alın. Bunlar sizin en doğal hakkınızdır. Ama o bunu veriyor, bu bunu veriyor diyerek oy atmayın. Düzce'de yapılan çalışmalar ortadadır. Yanlıştan dönmek için kısa bir vakit kalmıştır. Daha önceden Demokrat Parti'nin dediği gibi yeter artık söz milletin.” şeklinde konuştu.

Vatandaşın kararını değiştirmemesi halinde seçimlerden sonra ekonomik krizin en az on kat daha büyüyeceğini belirten Aksu, kendi adaylarının MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük olduğunu da vurguladı.