Eski Başkan Fazlı Koç’un AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi nedeniyle AK Parti Gölyaka Gençlik Kolları başkanlığının emanet edildiği Semih Turgut yapılan kongreyle yeniden başkan seçildi.

Gölyaka Parkı’nda düzenlenen kongreye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İl Teşkilat Başkanı Okan Acar, İlçe Başkanı Fazlı Koç, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“Gölyaka sonra Düzce sonra da Türkiye gelişecek ve güzelleşecek”
Kongrede konuşan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, “Gölyaka’da yapacağınız bir çalışma, bir çivi bir çakmanız, Arakan’daki, Somali’deki, Filistin’deki bir çocuğun umutlarını yeşerecektir. Yaptıklarınızı sakın küçümsemeyin. Sizlerin katkılarıyla önce Gölyaka sonra Düzce sonra da Türkiye gelişecek ve güzelleşecek. Ardından da tüm bize umutla bakan dünya mazlumları katkılarımızı görecektir. Gölyaka ilçe başkanımız daha önce gençlik kolları başkanımızdı. Dolayısıyla gençlere destek veren, gençleri bırakmayan ve onları en üst noktalara getiren tek parti AK Parti’dir. Liderimizin peşinde ülkemiz için mücadelemiz sürecektir.” dedi.

“Birlik ve beraberliğimizi kaybetmeden çalışmalıyız”
Gölyaka İlçe Başkanı Fazlı Koç ise AK Partinin gençlere önem veren, aklını, hayallerini önemseyen tek parti olduğuna dikkat çekerek, “Coşkularımız, katkılarımız, birlik ve beraberliğimizi kaybetmeden çalışmalıyız. Önce ilçemize sonra ilimize en son da ülkemize gençlerin dinamizmi ve katkısını sağlamalıyız.” dedi.

“Aynı düstur ile çalışmalarımıza devam edeceğiz”
Kongrede konuşan Gençlik Kolları Başkanı Semih Turgut, kongreye katılanlara teşekkür ederek,  “Başta kurucusu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bizlerin bu güzel günleri görmesine vesile olan, köy köy, mahalle mahalle dolaşan, tüm ağabeylerimizden, ablalarımızdan ve kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bizler de aynı düstur ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynaşlı’da yeniden Oğuzhan Oğuz seçildi
AK Parti Kaynaşlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak da yeniden Oğuzhan Oğuz seçildi. Gerçekleştirilen kongreye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da katıldı.

Kongrede Kaynaşlı Gençlik Kolları’nın yaptığı faaliyetler anlatıldıktan sonra kürsüye gelen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ve Kaynaşlı İlçe Başkanı Saim Özkan, AK Parti’nin  kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini kattığını vurguladı.

“Liderimizin yaktığı ateşi söndürmeyeceğiz”
AK Parti Kaynaşlı Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Oğuz ise konuşmasında, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında yaktığı ateşi söndürmeyeceğiz. Bütün dünya en değerli varlığın insan olduğunu kabul edinceye kadar ve dünyada adaleti yeniden tesis edene kadar yürüyüşümüze devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ardından seçilen yeni yönetim protokol üyeleriyle toplu fotoğraf çektirdi.

Haber: C. ÜSTÜNER