AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Düzce’yi ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı parti binasında karşılan Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’ya İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce hakkında kısa bir bilgi verdi.

Teşkilattaki karşılamaya Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Ana Kademe Başkanları ve üyeler katıldı.

Alkışlarla gitmek önemlidir

Teşkilatla sohbet ettikten sonra toplu fotoğraf çektiren Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Düzce Belediyesine geçti. Burada konuşan Kaya, önemli bir mesaj verdi. Kaya, “Belediyecilik çok keyifli bir hizmet Allah buraya alkışlarla gelip alkışlarla gitmeyi nasip etsin. 15 yıl sonra başkanlığı devrettiğim arkadaşıma ‘Makama nasıl alkışlarla geldiysen alkışlarla çıkman nasip olsun’ demiştim. Şehirlerin dönüşümü bizler için önemlidir. AK Parti olarak sadece şehirlerin fiziki dönüşümü değil, insani dönüşümüne de dikkat etmemiz gerektiğine inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Çalışmaları gözden geçireceğiz

Kaya Düzce’ye hem yerel yönetimleri hem de siyasi çalışmaları gözden geçirmeye geldiklerini ifade etti. Kaya, “Biz bugün burada belediye çalışmalarımız ağırlıklı olarak hem de siyasi çalışmalarımızı hep birlikte gözden geçireceğiz, daha iyi neler yapabiliriz diye. Geliş gayelerimizin temel nedenlerinden birkaç tanesini ifade edersek, diğer şehirlerimizde yapılan güzel şeyleri buraya aktarabilir miyiz, buradakileri başka şehirlere taşıyabilir miyiz diye konuşacağız. 2015 yılı itibariyle bin 397 belediye 100 milyar liranın sahibi olarak duruyor. Çok ciddi bir kaynak kullanılıyor. Bunun AK Parti açısından disiplinli, doğru kullanılması ve şehirlerimizin imarı geleceği açısından iyi kullanılması ile ilgili hep birlikte takip etmek ve belediyelerimiz bu anlamda disipline olmasıyla ilgili gayretlerimizi sürdürmemiz lazım” ifadelerinde bulundu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından çiçekle karşılanan Kaya’ya ve Şeker’e hediye takdim edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’nın konuşmasının ardından Encümen Odasına geçilerek Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin yaptığı ve yapmakta olduğu çalışmaları anlatan sunumu yaptı.

Haber:Y.SEVER