Yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Kaynaşlı İlçe Teşkilatı da bugün ilçede miting düzenledi.

AK Parti'nin düzenlediği Kaynaşlı mitingine katılan Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkan Adayı İsmail Korkmaz'a destek verdiler. Mitinge ayrıca, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeliği adayları da katıldı.

Mitinge sonradan katılan Milletvekili Celal Erbay konuşmasına Kaynaşlı ile olan gönül bağını anlatarak başladı. Erbay, konuşmasının devamında Düzce ve Kaynaşlı için yapılanlardan söz etti.

AK Parti Kaynaşlı İlçe Belediye Başkan adayı İsmail Korkmaz'a destek vermek amacı ile mitinge katılan Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise yaptığı konuşmada, daha çok yurt meselelerine değindi. Konuşmasının bir bölümünde bazı siyasi partilerin İl Başkanlarına gönderme de bulunan Kaşıkoğlu, “ Bazı İl Başkanları, Başbakanımızın katıldığı mitinge dil uzatıyorlar. Beklediğimizi bulamadık diyorlar. Beklediğiniz bu kadar kalabalık olmamasıydı değil mi?” dedi. İktidar Partisi'nden olmayan belediyelere destek verilmediği yönündeki iddiaları da cevaplayan Kaşıkoğlu Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut'a da sitemde bulundu. “ Konuralp Belediyesi bizden miydi.? Diğer ilçelere verdiğimiz ödeneğin iki katını ona verdik, Ama o ne yaptı,oy veren ile vermeyeni ayırarak, desteğimizi kötüye kullandı.” diyen Kaşıkoğlu, diğer partilerin belediye başkan adaylarını da eleştirdi. İşsizliğe çözüm sözü veren adaylara seslenen Kaşıkoğlu, “ İşsizliği neyle çözeceksiniz. Siz önce seçilin, belediye hizmetlerinizi tam anlamı ile yapın, bırakın işsizliği biz çözeriz.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ise, Düzce'de 11 ilçe ve belde de seçime girdiklerini, seçimler sonunda 11 de 11 yapmak için Erdoğan'a söz verdiklerini belirtti.

İlçe Başkanı Birol Şahin'de, İsmail Korkmaz'ın seçilmesi halinde Kaynaşlı'nın, Türkiye'nin örnek İlçesi olması için çalışacaklarını, proje ve hizmet üreteceklerini söyledi.

AK Parti Kaynaşlı Mitingi'nde kürsüye çıkan Belediye Başkan Adayı İsmail Korkmaz, Kaynaşlı'da başkanlık yaptığı dönemden ve hizmetlerinden bahsederek, diğer ilçelere göre istihdamda geri kaldıklarını, ancak başkan seçilmesi halinde ilçeye hakettiği hizmetin ve değerin verileceğini dile getirdi. Korkmaz, “ Kaynaşlı'nın geleceği için, çocuklarımıza emanet edeceğimiz ilçemiz için, en iyi hizmet yapabilecek adaya oy vermek boynunuzun borcudur. Genel Başkanımızdan size mesaj getirdim. Başkanımız Sayın Erdoğan, özellikle üzerinde durarak Kaynaşlı'yı istediğini söyledi.” diyerek Kaynaşlı halkından oy istedi.