Ak Parti Kadın Kolları 4.Olağan Kongresinin ardından dün akşam Ak Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi de bir otelde düzenlendi.

Kongreye Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın’da katıldı.  Kongrede başkanlık için tek isim vardı. Mevcut Başkan Fazlı Koç genel merkez tarafından aday gösterilerek başkanlığa devam etti.

Sefil düşünceden dolayı....

Kongrede Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan’da yer aldı. Kongrede kürsüye çıkan Korkmaz, ilk olarak gençlerle daha fazla bir arada olmak için öğretim üyeliğini seçtiğini kaydetti. Bu konuda kendisini eleştiren Korkmaz, gençlerle bir arada olamadığını söyledi. Gerekçesini ise şöyle izah etti. “Gençlerle bir arada olma hevesiyle üniversiteyi seçtim, maalesef beceremedim. Acaba İbrahim Korkmaz gençliğin gönlünü alır, gönlünü kazanır da bir daha onları adayı gösterilir gibi sefil, bu memlekete en büyük ihanet olan bu düşünce şeklinden dolayı ben bu gençlerle bir araya gelemedim.”
Ak Parti’nin 2071 hedefini işaret eden Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanının sorumluluğunun fazla olduğunu paylaştı.



Korkmaz’ın konuşmasında dikkat çeken nokta ise Ak Parti davasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gazıyla birkaç sene daha ileriye gidebileceğini davanın sürekliliği için şuurun ve ilimin gerekliliğini anlattı kısımdı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın’da yaptığı konuşmada burada şov için olmadığını söyledi. Hedeflerinin peygambere bağlı ümmet, vatana layık evlat ve Osmanlıya layık gençler olmak istediklerini söyledi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ise genel merkezin kendisine verdiği görevi layığıyla yerine getireceğini ve bugünden itibaren çalışmaya başlayacağını söyledi.

Haber;Y.SEVER