Geçtiğimiz günlerde Milletvekili Osman Çakır’ın gündeme bomba gibi düşen “10 yılda Düzce'de ne yapıldı” sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, “Biz 10 yıldır Saadet Partisi teşkilatı olarak Düzce’ye hiçbir hizmetin yapılmadığını her zaman söyledik. Bunu iktidar partisine mensup bir milletvekilinin de teyit etmesi çok güzel bir şey.” dedi.
Alnından Öpüyorum
Gökdemir, “Doğruları söyleyen kim olursa olsun arkasındayız. Biz milli görüşçüler ve onların siyasal temsilcileri Saadet Partililer her alanda hep doğruları söyleyegelmişizdir. İnanıyoruz ki doğruyu söyleyen mutlaka kazanacaktır. Biz dedik ki bunlar çoluk çocuk, bu ülkeye hizmet edemezler. Ama muhalefet partisi olduğumuz için medyada da ulusal manada gerekli desteği göremediğimiz için halka sesimiz olması gerektiği manada gitmedi. Bunu iktidar milletvekilinin söylemesi de çok mutluluk verici bir durum. Gerçeği ifade etmek Düzce’ye hizmettir, kendisini kutluyorum. Hem Düzce’nin sorunlarına vakıf, çözüm yollarını ortaya koyuyor, hem de Türkiye sorunlarına vakıf bir milletvekili olduğu için Osman Çakır’ı kutluyorum ve bizim de milletvekilimiz olduğunu açıkça ilan ediyor, alnından öpüyorum. Böylesine dürüst, çalışkan bir milletvekili parti içindeki çekişmelerden dolayı konuşmaz, doğruları söyler. “ diye konuştu.
Yuvaya Dönün Çağrısı
AK Parti içinde çıkar çatışmalarının yaşandığını ifade eden Gökdemir, AK Parti’de milli görüş sıfatını taşıyacak parti mensuplarının da olduğu belirterek onlara “yuvaya dönün” çağrısında bulundu.
Gökdemir, “AK Partide genel merkezleri başta olmak üzere bütün illerde olduğu gibi Düzce’de de muazzam bir çıkar çalışması vardır. Çünkü bu parti çıkar partisidir. Bu ülkenin kaynaklarını kendi yandaşlarına peşkeş çekme siyasal mücadelesi var. Bu parti içinde çok dürüst çok nitelikli milli görüşçü sıfatını taşıyabilecek güzel insanlarda var. Mesela Muzaffer Bülbül kardeşim çok nitelikli bir insandır. Onun gibi bir isim vardır. Bunlar bu parti içerisinde çıkarları için koşan insanlara karşı mücadele etmektedirler. Onları da alınlarında öpüyorum ve yuvaya dönmelerini tavsiye ediyorum.”dedi.
 Peş peşe gelen zam haberleri ile ilgili olarak “Bu iktidar ve benzeri iktidarların zam yapmadan gelirlerini düzenlemesi mümkün değildir.” diyen Gökdemir, bir çok alanda zam yapılacağını belirterek Düzcelilere tedbirli olun uyarısında bulundu.
Zam Yağmuru Sağanak Şekilde Gelecek

Gökdemir, “54. hükümet dönümünde Başbakan Erbakan, ülkenin olağan üstü problemlerini altı ayda çözdü. Denk bütçeyi yaptı ve faiz başta olmak üzere birçok alanda hortumları kesti. Emeklisinden işçisine kadar halka istediğini verdi. Ancak bunlar halkın kendi iradesi ile iktidara taşıdığı bir siyasal güç değil ki, bunlar belirli güç odaklarının ve uluslararası sermayenin ülkemizdeki uzantıların taşıdığı bir iktidar olduğu için kendilerini iktidara taşıyanlara bu ülkenin kaynaklarını aktarmaktadırlar. Bütçeyi denkleştirmek, cari açığı kapatabilmek için giderleri azaltmak yerine halkın yükünü ağırlaştırmak için zam yağmuru altına soktular. Önümüzdeki kış çok soğuk geçecek. Doğalgaz başta olmak üzere bir çok kaleme zam yağmuru sağanak şekilde gelecektir. Bu nedenle hemşerilerim tedbirlerini alsın.” şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR