Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ında yer aldığı 11 milletvekili hakkındaki dosya geçtiğimiz günlerde meclise sunulmuştu.. Korkmaz’ın dokunulmazlığının kaldırılması istenen dosyanın içeriği merak ediliyordu. Dün akşamki partisinin toplantısında konuşan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, kendisi hakkında sunulan dosyaya açıklık getirdi.  

 

Korkmaz, Düzce Üniversitesi’nde Dr Recep Özmerdivenli'nin reçete hırsızlığı ve resmi evrakta sahtecilik hükümlüsü olduğu yönünde açıklamlarından dolayı dosya hazırlandığını ifade etti. Ve sert açıklamalarını sürdürdü.

 

Korkmaz, “Nerede bir taş varsa altında ben çıkıyorum. Taş derken değerli medya; ihale falan değil. Yanlış anlamayın. Korkmaz hakkında fezleke var neyin nesi? Diye soruluyordur. Yüzünüzü kızartacak bir şey değil. Ya birisiyle kavga etmişizdir hak için. Öğrendim. Hakaret etmişim birine. Bir hırsıza hırsız demişim. Bunun için dokunulmazlığımı kaldıracaklarmış. Merdiven altı reçete imalatı yapan ahlaksız mevcut rektörün gözdesi olan bir ş…siz reçete yazmış mahkum olmuş sonra karar onanmış. Bunde bunu söylemişim. Düzce üniversitesinin durumunu anlayın bir hırsız en yüksek makamlara getiriliyor.” Dedi.

Haber; S.KAŞKIR