Seçim heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yerel seçimlere 45 gün kala artık her yerde belediye başkan adaylarını görmek mümkün.Adaylar başta partileri olmak üzere kendilerini ve projelerini anlatarak seçmenlerden destek isteme yarışındalar.


İşte bu çalışmalar kapsamında Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş her gün düzenlediği programlar ile Düzceli ile biraraya geliyor. Keleş bugün seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerinde Jeofizik Mühendisleri Odası İl Temsilci'liğini de unutmadı.


Ekibiyle birlikte Jeofizik Mühendisleri Odası İl Temsilci'liğine ziyarette bulunan Keleş, İl Temsilcisi Alev Öztürk'e kendilerinden destek beklediğini ve belediye başkanı seçilmesi halinde gerekli konularda birlikte hareket edebileceklerini ifade etti.


2004-2009 yılları arasında Düzce Belediye Başkanlığı yapmış olan Keleş o dönemler için ''depremin ardından oturduğumuz başkanlık koltuğunda bazı şeyleri tam anlamıyla gerçekleştirmek mümkün olmadı, bu dönem seçilirsek yarım kalan ve yapamadığımız projeleri ortak akılla tamamlayacağız''dedi. 

“Sizden destek istemek için geldim ayrıca mesleki anlamda oda olarak ileride Düzce'yi şekillendirirken birlikte Düzce'yi yönetmeyi teklif ediyoruz. Bütün yapacağımız çalışmalarda, proje üretim safhalarında sizlerin desteğini isteyeceğiz. Düzceyi bizlerden daha iyi biliyor ve tanıyorsunuz. Bütün bu meslek odaları bir araya geldiğinde aslında Düzce'nin ciddi bir alt yapısı olduğunu fark ediyoruz. Yani Jeofizik Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri, Mimarlar, Makine Mühendisleri, diğer Esnaf Odaları hepsi bir araya geldiğinde aslında Düzce'nin ortak aklını ortaya çıkarmış oluyoruz. Birinci belediye başkanlığı yaptığım dönemde depremden mütevellit bazı projeleri gerçekleştirmemiz mümkün olmadı, ortada toparlanması gereken bir kent vardı. Bugün gelinen noktada biraz toparlanmışlık söz konusu. Artık bu şehri ortak akılla yönetmek gerek diye düşünüyoruz.”


Siyasette giriş kapısı var ama çıkış kapısını bulanı henüz göremedim diyen Keleş, seçilmesi halinde projelerini gerçekleştirecek güçte olduklarını iddia etti.
Jeofizik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Alev Öztürk ise üzerine düşen birşey olursa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Ben Jeofizik Mühendisleri Odası olarak ben ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemde eğer sizi belediye başkanı olarak görürsek biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız.