CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber, siyaset yapma amacının Düzce'ye hizmet etmek olduğunu belirterek, ekonomik olarak "duvara toslamak üzereyiz" dedi..Ankara'da çifte bomba patlatılmasının ardından  ülkenin Cumhurbaşkanının muhalefet partisi genel başkanlarını yanına alarak açıklama yapması gerektiğini belirten Teber :"İspanya'nın Fransa'nın yaptığını yapamadı cumhurbaşkanımız.Teröre topluca lanet etmeliydik.İktidar muhalefet ayırımı yapmadan lanetlemeliyiz. Sokağa dökülerek tepkimzi ortaya koymalıydık.Ama yapılmadı.Terörü yenmenin yolu teröre karşı tek vücut olmakla geçer.Cumhurbaşkanı bunu yapmalıydı. Birlik sornumuzu çözmek zorundayız.Teröre karşı birlik içinde olduğumuzu herkese göstermek zorundayız." dedi:



CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber gündemle ilgili tespitlerini Çilimli'li Muhtarlarla  yaptığı toplantıda dile getirdi.
 
            AVRUPA TÜRKİYE'DEN DAHA ÖZGÜR

"Üç ay sonra Suriye'de Cuma namazı kılacağız"  diyenlerin başımıza "sorun yumağı" sardığını dile getiren Teber; Suriyeli göçmenlerin önce Türkiye'ye gelip sonra Avrupa'ya kaçmalarını " Avrupa Türkiye'den daha özgür olduğu için Avrupa'ya kaçıyorlar" diyerek yorumladı

 
            YUMURTALARIN HEPSİ AYNI SEPETTE

Düzce'nin sorunlarnın çözümü için mecliste en az bir muhalefet milletvekilinin olması gerektiğini kaydeden Teber:"Yumurtaların hepsini niye hep aynı sepete koyuyoruz" diyerek  Düzce'nin mecliste muhalefette temsil edilmesinin sorunların çözümü konusunda büyük etkisi olacağını vurguladı. 13 yıldır Düzce'nin sorunlarının yerinde saydığını kaydeden Teber, komşu ilimiz Bolu'da tek muhalefet milletvekili olmasının sorunların çözümünü çabuklaştırdığı gibi kolaylaştırdığını da söyledi.



Muhtarlardan destek vermelerini isteyen Teber "size bir telefon kadar yakın olacağım" diyerek şunları kaydetti: "Sorun çok çözen yok. 13 yıldır Düzce'de sorunlar yerinde sayıyor.Bizim gırtlağımıza kadar sorunlarımız var. Sorunlarımızı meclise girmeden çözemeyiz. Destek verin bize sorunları çözelim.Düzce'de bir muhalefet milletvekili olursa Düzce kazanacaktır

Haber:E.TAYHAN